Dončićeva Anamaria zasjala u pripijenim kožnim hlačama

Bodrila Luku u Clevelandu

Dončićeva Anamaria zasjala u pripijenim kožnim hlačama

Edmir Škorić

Protekle večeri u Clevelandu je odigrana All-Star utakmica NBA lige.

Veliki broj zvijezda sastao se na jednom mjestu, a pobjeda je pripala timu LeBron Jamesa koji j slavio sa 163:160 protiv ekipe koju je predvodio Kevin Durant.

MVP-jem susreta proglašen je Steph Curry koji je postigao 50 poena. Najbolji šuter današnjice je pogodio i 16 trojki što je novi rekord.

Luka Dončić je nastupio za pobjednički tim uz skroman učinak od osam poena, a Slovenac je s tribina imao podršku u vidu lijepe i zgodne djevojek Anemarije Goltes.

Anamaria je ponovo oduševila svojim outfitom, a na Instagramu je objavila dvije fotografije sa događaja u Clevelandu. Nosila je navijačku jaknu s brojem 77 na leđima i slovenskom zastavom na rukavu, te kožne pantalone koje su najbolje pokazale čime ova mlada raspolaže.

Oglasi

Slovenska manekenka zvijezda je Instagrama i influencerica koju na toj društvenoj mreži prati 147 hiljada ljudi. U vezu s Dončićem uplovila je kada je imala 18 godina, a upoznala ga je još kada je imala 12 i dok je još bila viša od njega.

Radi se o jako uspješnoj djevojci koja sa Lukom živi u Sjedinjenim Državama, a godišnje od modelinga zaradi oko milion dolara.

S obzirom na ono što Luka zaradi, to je prava sitnica, no jedno je sigurno - za njih dvoje krize nema.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CZXiSO6PAGT/[/instagram]

Top Komentari

emanuelmacron
ja bi prije Doncica nego nju
0 2
Goran86
Mala je guzla zna Luka.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi