Anđeoska ljepota i savršene obline: Ovo je žena koju ljubi Pelle

Najljepša WAG-sica?

Anđeoska ljepota i savršene obline: Ovo je žena koju ljubi Pelle

Odavno već znamo da se uz slavne nogometaše vežu lijepe žene i manekenke. Jedno bez drugog jednostavno ne ide.

Među onima koji se mogu pohvaliti da su uspješni van terena je i bivši italijanski reprezentativac Graziano Pelle. On je već gotovo pet godina zajedno sa Viktorijom Vargom, za koju tvrde kako je najljepša WAG-sica, odnosno da je anđeoski lijepa i da ima savršene obline.

Viktoria nije previše popularna u medijima. Inače radi kao model, porijeklom je iz Mađarske, a koliko je njena ljubav prema Grazianu jaka govori i to što svog dragog prati gdje god on pođe i zaljubljeni su do ušiju.

Britanski mediji pišu da nakon Pelleova odlaska navijačima Southamptona najviše nedostaje seksi Viky.

Da je svjesna svog izgleda može se vidjeti i po Instagram profilu, na kojem je gotovo prati 400 hiljada ljudi, gdje često objavljuje i fotografije u obnaženim izdanjima.

Top Komentari

niko nikovic
Treba odmah razjasniti, da ona nije sa njim radi novca
21 0
mesut10
Ofinger
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi