Drugi igrači ga se boje: Čudo od djeteta ruši sve rekorde u FIFA 21!

Anders ima nevjerovatan niz

Drugi igrači ga se boje: Čudo od djeteta ruši sve rekorde u FIFA 21!

E. Škorić

Danski gejmer Anders Vejrgang jednostavno je nezaustavljiv u igranju FIFA-e.

Anders igra vikend ligu u Fifa Ultimate Teamu (FUT) i tamo je vjerovali ili ne i dalje bez poraza. Trenutno ima niz od 420 pobjeda!

Već 14 sedemica ovaj mali Danac nije izgubio utakmicu u vikend ligi, ali s obzirom da nema navršenih 16 godina, ovaj 14-godišnjak nema pravo nastupa u službenim mečevima na najvećim turnirima koji se organizuju na FIFA 21.

On inače igra za EA team RedBull Leipzig, a sada se nalazi među 15 najboljih igrača na svijetu.

Anders igra 4-2-2-2 formaciju, a na golu ima legendarnog Petra Čecha sa posebnom karticom. U odbrani ima Paolo Maldiniaj i Thea Hernandeza, a u svom timu još ima i Brunu Fernandesa, Kyliana Mbappea, Carlosa Alberta, Roberta Firmina, Cristiana Ronalda, pa i legendarnog Patricka Vieru. Svi ti igrači naravno sa nekim posebnim karticama koje izdaje EA Sports.

Uglavnom, Anders naprosto demolira svoje rivale i s lakoćom dolazi do pobjeda.

Promo

Top Komentari

GuiliDamou
Ne kontam vas stvarno majke mi!? Nadrealni postajete s ovim glupostima zaista...
6 1
WOLF20
Fakat niste odavno o ovom malom debilcic.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi