13

Komentari (13)

Sanin_Mostar
Ti ces sine do 17-ste godine izvrsiti lagano samubistvo .
user1583752673
Ne bi me cudilo da se ubije zbog drugog poraza
opasni_medo
Ovaj dječak često komentariše na sporsport.ba, nick mu je @Ga_Zi_JA. Banuju ga, razbije tastaturu, ali ne odustaje, registruje novi profil i nastavi po starom.
Vienner
honiman
Nažalost, vjerovatno budući materijal za psihijatriju
RASanticeva
Koji debil majko moja
Hshsbevs
Dobro ba vise je*o vas on
Penderinos
treba uvesti zdravstvene mjere kao nivo opreza pred ovakve turnire, nesto kao da svakom izmjere krvni pritisak, šecer, kapacitet pluća puls, itd.... Cisto iz razloga je taj "sport " ostavlja posljedice na zdravlje.
WOLF20
Mele
Obaj djecak je iz Danske, pogledajte malo internet, zastava je Danska pored njega, ne Norveska...
DadiG
To je Šljivku isto
Mele
Anders Vejrgang er blandt de 3 bedste i verden i WL i FIFA 21! Den 14-årige dansker har formået at gå 30-0 hele 6 weekender i træk. Det betyder, at han ikke har tabt EN eneste kamp i FUT Champions. Der er kun 2 andre i verden, der har præsteret dette. Den ene er hans holdkammerat Umut i RBLZ, og den anden er Julian Van Den Berg fra Feyenoord. ? Respekt og tillykke til Anders, der har en kæmpe fremtid foran si
AmarSahi
Razbio rekord za najdulje plakanje U FIFI 21
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.