Sjećate li se nepobjedivog dječaka Andersa? Danas je potpisao još jedan veliki ugovor

Anders Vejrgang ostaje član RB Leipziga

Sjećate li se nepobjedivog dječaka Andersa? Danas je potpisao još jedan veliki ugovor

Midhat Šljivak

Dječak iz Danske Ander Vejrgang postao je popularan širom svijeta zbog nevjerovatnih rekorda koje je postavio igrajući igricu FIFA.

Ovaj 15-godišnjak dugo je bio nepobjediv. Rijetko ko mu je uspio napraviti probleme i zbog toga je stekao svjetsku slavu.

Anders je već godinama pod ugovorom sa RB Leipzigom. Član je njihovog gaming tima sa kojim je potpisao novi ugovor.

"Sretan sam što mogu objaviti kako ostajem član RB Leipzig gaming tima i naredne sezone. Razbijanje počinje, za mene ponovo nema sunčeve svjetlosti", poručio je Anders.

[twitter]https://twitter.com/RBLZ_Vejrgang/status/1441059764121833473[/twitter]

Nažalost, Anders ni ove godine neće moći nastupiti na Svjetskom prvenstvu jer još uvijek nema 16 godina, što je granica za prijavu na takmičenje.

Ipak, on i dalje može igrati manje turnire na kojima zarađuje sasvim pristojne cifre.

Top Komentari

K79
vidi se na njemu da je pravi sportaš !
2 0
Lordiox1
Ovo je prvi put izasao na sunce nakon 2 godine.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti