Klinac iz Danske koji razvaljuje u FIFA-i doživio potop

Anders Vejrgang poražen

Klinac iz Danske koji razvaljuje u FIFA-i doživio potop

E. Škorić

Anders Vejrgang iz Danske, poznati FIFA 21 igrač, doživio je poraz ovog vikenda.

Vejrgang je 15-godišnje čudo od djeteta i neko ko savršeno dobro igra popularnu FIFA-u. Na FIFA 21 je imao 535 uzastopnih pobjeda, ali se nakon dugo vremena našao neko malo jači od njega.

Pobijedio ga je igrač s nadimkom "damesheet" i to sa 5:1, što je svakako bio šok za Danca koji je u ovoj vikend ligi imao omjer 25-0 i vjerovalo se da će ponovo dobiti svih 30 utakmica u najvećem izazovu igrača koji igraju FIFA Ultimate Team (FUT).

Sada je na omjeru 535-1, ali je i dalje rekorder u FIFA 21, no dokazalo se ovog vikenda da i najbolji gube, bilo da se radi o gejmerima ili stvarnom nogometnom svijetu, gdje su padali velikani poput Milana ili Liverpoola.

[twitter]https://twitter.com/S04Julius/status/1360755198797430784[/twitter]

Top Komentari

WOLF20
Jel mu i ovaj mamu spomenuo?
6 0
ryan.giggs
Kakve jadne vijesti.
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi