Iznervirao se, spomenuo majku nepobjedivom dječaku, pa završio karijeru FIFA igrača
Foto - Instagram

Anders Vejrgang ga doveo do ludila

Iznervirao se, spomenuo majku nepobjedivom dječaku, pa završio karijeru FIFA igrača

M. Šljivak

Četrnaestogodišnji Anders Vejrgang iz Danske poznat je kao nepobjediv na FIFA 21.

Ovaj dječak je na 430 uzastopnih pobjeda na FUT modu, a toliko je isfrustrirao profesionalnog irača Harryja Hesketha da mu je ovaj spomenuo majku.

"Njegovi prsti su možda brzi, ali moji su duži", rekao je Hesketh spomenuvši majku 14-godišnjeg dječaka.

EA je odlučio reagovati zbog ovog. Suspenodvali su Harryja, a on je nakon svega odlučio da se povuče iz svijeta profesionalnog igrača FIFA.

On će se sada posvetiti drugim poslovima i njegova karijera FIFA igrača je završila neslavno.

Top Komentari

AsmirM
Jbt FiFa ,kad sam ja igrao Pes i mastet ligu pa od Castela Mirande shimizu i kompanije pravio igracine to je bio uzitak od 2006 do 2010
16 1
shljivac
Cim sam vidio ovoliko retardiranog naslova i jos glupljeg clanka znao sam odmah da autor moze iskljucivo biti abortus Midhat Shljivac
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi