Hrvat s porodicom uživa na Maldivima, a jedan detalj njegovih objava na Instagramu oduševio svijet

Kramarić u centru pažnje

Hrvat s porodicom uživa na Maldivima, a jedan detalj njegovih objava na Instagramu oduševio svijet

Endin Čaušević

Fudbaleri su nakon duge i iscrpne sezone jedva čekali početak ljetnog odmora kako bi s porodicom proveli što više vremena i napunili baterije za nove izazove. Objavama na Instagramu posebno je oduševio hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić, a jedan detalj posebno je izazvao pažnju i reakciju njegovih fanova.

Na Instagramu su prethodnih dana mnogi fudbaleri itekako aktivni jer pokazuju kakve destinacije su izabrali za zasluženi ljetni odmor.

Mnogi od njih odlučili su se za egzotične destinacije, ali neki su odlučili da će većinu odmora provesti u zemlju u kojoj su rođeni kako bi imali što više vremena za porodicu i prijatelje koje ne viđaju tokom sezone toliko često.

U centru pažnje prethodnih dana nalazi se hrvatski napadač Andrej Kramarić koji s porodicom trenutno odmara na Maldivima.

Nakon duge sezone s Hoffenheimom i nastupa s reprezentacijom Hrvatske u završnici Lige nacija Kramarić je odlučio da suprugu i sina počasti odmorom iz snova.

Oglasi

Oni su izabrali Maldive kao svoju destinaciju za odmor ovog ljeta i sudeći prema fotografijama koje Kramarić svakodnevno objavljuje na Instagramu jasno je da itekako uživaju.

Međutim, jedan detalj posebno je zapao za oči njegovim fanovima na Instagramu i pokazao je koliko je Kramarić posvećen svojoj porodici što je sve oduševilo.

Svaka njegova fotografija s prelijepih Maldiva je porodična, odnoso sa sinom i suprugom, a njegovim fanovima to nije promaklo.

Oglasi

Mnogi od njih su u komentarima pohvalili Kramarića što objavljuje porodične fotografije i sebe uopšte ne stavlja u prvi plan.

Kramarić je za Hoffenheim u minuloj sezoni na 34 meča zabio 12 golova. S njemačkim klubom ima ugovor na još dvije godine, ali se špekuliše da bi ovog ljeta hrvatski napadač mogao napustiti ovaj klub.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi