12

Komentari (12)

HamzaVojvoda
HamzaVojvoda
opa selo poselo kako fajzer radi jel dere loma to sta je ostalo od tebe
Malmi_Suomi
@HamzaVojvoda ova ga piša ti se po nick-u.
Di je onaj? A di si ti papak?
HamzaVojvoda
pu gade jedan sovinisticki to mi je ime i prezime za razliku od tebe male piccce. Znas da mi brat Vojvoda igra za Kosovo ja sam Siptar gade jedan podli
ElvirBolic
Uzmi pusku i prijavi se u vojsku, lako je palamudit iz Londona. Vidi primjer Usyka, Lomachenka, Klicka, itd.
BaboBih
Uh jest Bolic za****n :p
Emir.D
Ja neznam dokle vise da citamo ova sranja. Pa covjece dragi njemu se slama srce sto sestra i mati nece da idu . Pa gdje je svijet bio i ovaj Nato 92-95 gdje su nas ljudi klali zene i curice silovali i sve palili. Tamo niko ne dira Civile i nece mu mater niko zaklat ko ceto sa ozrena . Sve stoji da je Rat los i da ginu nevini i zao mi je djece Al gdje je Nato bio kod nas kad je najvise trebalo. Nisu nam dali ni pracke a kamoli sta drugo
Emir.D
Gledam neki dan tv drugi dan rata, prica neka zena ( neka politicarka iz Ukrainka ) i javlja se direktno u stidio u RTL njemacki i govori njemcima dobro jutro jeste jeli jutros kifle jeste pili kafu ono pita cinicki jel zivite lijepo dok mi ratujemo. i govori sta cekate sto nam ne pomazete ?? A ona se javlja iz Stana u Kievu i struja i voda internet sve imaju u kuhinju pristavila rucak a mi od prvog dana ni vode ni struje ni hrane ma nista i opet nam niko nije pomogo. Dzaba se iznerviram kad ovo sve procitam zali boze mladi momaka sto ginu nizasta . Pa svaki dan sta djece palestine afghanistana sirije pogine pa niko nista..
Mitjo
Svakome je njegova situacija najteža. Treba narod položiti oružje samo će izguniti nizašta. Kad tad ce se vremena promjeniti. Dali im da idu na Rusiju bez dana vojnog roka i sa nekim koktelima u rukama.
Malmi_Suomi
Mitjo
Malmi_Suomi
Hvala @Mitjo legendo.
Lp
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.