Engleska zvijezda slupala Mercedes od 130.000 funti, muškarac završio u bolnici

Nezgoda Andyja Carrolla

Engleska zvijezda slupala Mercedes od 130.000 funti, muškarac završio u bolnici

Eldar Ganibegović

Engleski fudbaler, koji je trenutno bez kluba, Andy Carroll, imao je saobraćajnu nesreću.

Njegov SUV Mercedes GLS vrijedan 130.000 funti sudario se s Ford Fiestom, pri čemu je pričinjena materijalna šteta na oba vozila.

Svjedoci koji žive u stambenoj ulici ispričali su kako je bivši napadač Liverpoola, Newcastlea i West Hama izgledao "ošamućeno i potpuno šokirano" dok je izlazio iz svog automobila.

Zatim je brzo otišao provjeriti u kakvom su stanju troje ljudi u crvenoj Fiesti i uvjerio se da je s njima sve u redu. 

Otpao je prednji točak Carrollova crnog Mercedesa. Razbijene su i bočne stranice i dio branika.

Oglasi

Svjedoci su rekli da je Carrol koji je bio za volanom, alkotestiran s vozačem Fieste. Nije bilo hapšenja, što znači da udes nije prouzrokovan dejstvom alkohola. 

Carroll i prijatelj s njim izbjegli su povrede. Muški putnik Fieste u svojim, otprilike 50-godišnjak, prevezen je u bolnicu nakon što se žalio na bolove u prsima.

"Sreća je da niko nije poginuo. Fiesta i Mercedes su se sudarili frontalno, a zatim udarili još jedno vozilo. Bila je to luda nesreća", rekao je jedan od mještana. 

"Čuo sam najstrašniji prasak. Vidio sam Andyja Carrolla kako izlazi iz svog vozila. Lutao je uokolo u bunilu. Andy je bio šokiran, ali mi je rekao: 'Šta misliš o mom autu?' Odgovorio sam: "Mislim da je otpisan, prijatelju"", ispričao je drugi. 

Carroll, koji ima devet nastupa za Englesku, proveo je drugu polovicu prošle sezone s West Bromwich Albionom iz Championshipa, ali njegov ugovor nije obnovljen.

Top Komentari

PodvarakANeKupus
Zvijezda a bez kluba. O naslova.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi