Odvela zvijezdu u krevet s drugaricom. pa poručila: "Bio je suviše pijan da bi išta uradio"

Taylor se oglasila nakon lude noći

Odvela zvijezdu u krevet s drugaricom. pa poručila: "Bio je suviše pijan da bi išta uradio"

Midhat Šljivak

Nekadašnja velika zvijezda engleskog fudbala, 33-godišnji Andy Carroll, došao je u centar pažnje engleske javnosti nakon fotografija iz kreveta u kojem se našao s dvije plavuše.

Carroll je boravio u Dubaiju nekoliko dana pred vjenčanje. Nakon lumpovanja koje je trajalo 17 sati završio je u hotelskoj sobi s 27-godišnjom Taylor Jane Wilkey i njenom prijateljicom Phoebe Robb (26).

Ove djevojke su napravile nekoliko fotografija iz kreveta gdje je spavao Carroll, no uvjeravale su sve kako se apsolutno ništa nije desilo.

"Ova fotografija napravljena je iz šale. Bio je to afterparty. Svi smo se vratili u hotel, a tu smo bili ja, Andy i moja prijateljica. Nisam spavala s njim, nije bilo tako, bilo nas je troje u sobi. Bio je to cijeli dan i noć opijanja", pravdala se Taylor.

"Vratili smo se tog dana u Andyjev hotelski apartman i pustili smo muziku, a on je ušao u krevet i ubrzo utonuo u san. Iz šale smo ja i prijateljica pravili te slike. Nije bilo seksa, bila je sve zafrkancija", tvrdi djevojka.

Oglasi

Nekoliko dana kasnije u razgovoru za The Sun Taylor je otkrila da je Carroll popio previše da bi išta napravio u krevetu.

Prema njenim riječima popilo se 20 rundi vodke, deset čaša sangrije, deset čaša Jagermeistera te flaša 'Grey Goose' vodke.

"Bio je to lud dan. Momci su počeli piti oko 12 sati nisu prestajali. Izgledalo je kao da se dobro zabavljaju. Došao je do nas, počeli smo priču i izgledao je kao pravi džentlmen. Rekao je da je s ekipom došao na odmor i nisam znala da se ženi ubrzo. Također, nisam znala da je toliko poznat. Mislila sam da su biznismeni, da imaju poslove, niko nije spomenuo fudbal", istakla je Taylor i nastavlja priču:

"Plesali smo i ludovali dugo. Neko od prijatelja je rekao da idemo u hotel na afterparty. Uzeli smo taksi i svi smo otišli u sobu. Pustili smo muziku i nastavili smo piti alkohol. Andy se onesvijestio. Uspio je skinuti majicu, ostao je u boksericama, ali nije znao šta se dešava".

Taylor se izvinila zaručnici poznatog fudbalera, 33-godišnjoj Billi Mucklow.

"Žao mi je Billi. Znam kako sve izgleda, ali kunem ti se da nismo imali seks. Ništa se između nas nije desilo, kunem ti se. On je džentlmen, samo je popio previše i onesvijestio se u krevetu. Ništa nije ni pokušao, a i da jeste, bio je suviše pijan da bi nešto napravio".

Nesretna Billi odlučila je nakon svega da napusti zajednički dom. Otišla je s djecom kod mame i tate, a Andy je ostao sam kući. Snimljena je bez zaručničkog prstena i vjenčanje je očigledno pod velikim upitnikom.