Završio u sobi s dvije plavuše nekoliko dana pred vjenčanje, a reakcija buduće žene šokirala je sve
Foto - Instagram

Andy Carroll se izvukao

Završio u sobi s dvije plavuše nekoliko dana pred vjenčanje, a reakcija buduće žene šokirala je sve

Midhat Šljivak

Nekadašnja zvijezda engleske Premier lige Andy Carroll (33) izazvao je pravi skandal nakon što je nekoliko dana prije vjenčanja završio u krevetu s drugom ženom.

Andy je u Dubaiju lumpovao do zore. 'Pripremao' se za vjenčanje s Billi Mucklow, a zatim su se pojavile fotografije na kojoj je Carroll u krevetu s 27-godišnjom menadžericom kafića Taylor Jane Wilkey i njenom prijateljicom Phoebe Robb (26).

"Ova fotografija napravljena je iz šale. Bio je to afterparty. Svi smo se vratili u hotel, a tu smo bili ja, Andy i moja prijateljica. Nisam spavala s njim, nije bilo tako, bilo nas je troje u sobi. Bio je to cijeli dan i noć opijanja", pravdala se Taylor.

"Vratili smo se tog dana u Andyjev hotelski apartman i pustili smo muziku, a on je ušao u krevet i ubrzo utonuo u san. Iz šale smo ja i prijateljica pravili te slike. Nije bilo seksa, bila je sve zafrkancija", tvrdi djevojka.

Oglasi

Nakon što su se pojavile ove fotografije Andy se pravdao svojoj budućoj suprugi. Ona mu je povjerovala da se ništa nije desilo.

Izvor blizak Billi je za The Sun saopštio:

"Andy je razgovarao s njom i ona mu vjeruje da se ništa nije desilo. Fudbaleri su uvijek okruženi lijepim ženama i na to su njihove supruge naviknute. Ona dobro zna da je sve ovo dio života s fudbalerom", govori izvor, ali dodaje da je Billi ipak malo ljuta:

"Ljuta je na njega jer je dopustio da se ovo desi neposredno pred vjenčanje. Sve je sada u sjeni ovog i vjenčanje je ugroženo. To su trebale biti najsretnije sedmice njenog života".

Andy i Billi imaju dvoje djece iz svoje veze, a Carroll iz ranijih veza ima još dvoje.