Bivša žena čini sve da uništi život šampionu - Danas je definitivno otišla predaleko
Ljubomorna supruga želi potpuno uništiti život Andyju Ruizu nakon što je došlo do razvoda braka (Foto: EPA)

Andy Ruiz se samo nasmijao na sve

Bivša žena čini sve da uništi život šampionu - Danas je definitivno otišla predaleko

M. Šljivak

Nekadašnji šampion svijeta teške kategorije Andy Ruiz Junior (33) nedavno se na užasan način rastao od supruge Julije Lemus. Ona se međutim ne miri s tim da Andy više nije u njenom zagrljaju i danas mu se odlučila osvetiti objavljujući šokantan sadržaj na društvenim mrežama kojim želi uništiti karijeru jednog od najboljih teškaša svijeta.

Andy Ruiz Junior očigledno je velika žrtva bahate supruge koja ga optužuje za razna kršenja propisa. Danas je hakovala njegov profil i objavila je snimke na kojima Ruiza optužuje za doping.

Ubrzo su ovi snimci obišli svijet, a Andy se javio i saopštio je kako je on zapravo žrtva ljubomorne žene koja mu ne dopušta da nastavi život.

"Želim s vama podijeliti kako izgleda moj život izvan kampa. Volim piti kodein i pušiti travu cijeli dan. Također volim dovoditi prostitutke. Nakon svega odem očistiti krv kako bih bio čist kada doping kontrola dođe u kamp", pisalo je na objavi koju je postavila njegova bivša supruga.

Andy je ubrzo demantovao da koristi bilo kakve nelegalne supstance. Tvrdi da mu bivša želi uništiti karijeru.

Oglasi

"Ta kučka mi je hakovala profil. Ljuta je jer sam sretan s djevojkom. Očigledno mi ovim objavama želi uništiti karijeru, ali Bog ima veće planove za mene. Sve je ovo sranje", rekao je Ruiz i dodao je:

"Mislio sam da će mi reći da se je*em i da će otići s tim drugim tipom. Međutim, to se nije desilo. Šta ćeš još objaviti? Porno snimke s mog telefona? Želite to vidjeti? Recite joj da i to objavi", poruka je nekadašnjeg šampiona.

Šampiona supruga izbacila iz kuće i optužila za višestruka silovanja: "Samo bi se našao na meni"

Julia Lemus nedavno je ponosno snimala kako zbog prevare iz kuće izbacuje nekadašnjeg šampiona svijeta teške kategorije Andyja Ruiza. Par se razišao nakon sedam godina braka, a sada je odlučila da kompletan slučaj odvede na sud.

Ruiz je dobio zabranu prilaska sada već bivšoj supruzi. Sud je donio ovu odluku nakon što je Julia optužila boksera za silovanje, uznemiravanje i maltretiranje tokom veze koja je trajala od 2015. do ove godine.

Oglasi

Lemus je pokazala i snimke navodnih povreda, a optužila je i da joj je uperio 'Kalašnjikov' u glavu.

"Kupio je nekoliko pištolja i volio ga je pokazivati. Kada bi mi postalo neugodno sa svim tim oružjem, on bi uzeo AK-47 i uperio mi u lice", govori Julia i nastavlja:

"Govorio mi je da začepim gubice, da bi se zatim smijao govoreći kako oružje nije napunjeno i da dramatizujem previše".

Također, navodi da ju je u februaru ove godine šest puta silovao. Nije pristajala na odnose.

"Silovao me barem šest puta. Našao bi se na meni odjednom. Također, maltretirao je i našu djecu psihički i fizički", istakla je ona.

Oglasi

Ruiz je odbacio navode svoje bivše supruge da je ikoga zlostavljao. Uvjeren je kako je ovo samo njena osveta zbog razvoda i ne želi da više viđa djecu.

Interesantno je svakako da je u februaru 2020. godine Ruiz objavio kako ga je supruga ubola nožem u leđa, a dva mjeseca kasnije je vrišteći ušla u hotelsku sobu s napunjenim pištoljem.

Udarila je potom jednog od njegovih prijatelja pištoljem u glavu, a zatim je razbacala stvari po sobi i zatim je fizički nasrnula na Andyja.

"Nijednom nisam odgovorio upotrebom sile na njene fizičke napade".

Ruiz je prošlog mjeseca optužio bivšu suprugu za krađu 250.000 dolara vrijednog nakita i prijavio je krađu policiji.

Njihova rastava nije prošla baš najbolje i u ovom sukobu samo će djeca ispaštati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi