Dok čeka transfer, bh. reprezentativac ne ispušta Crnogorku iz ruku

Ljetuju na egzotičnoj destinaciji

Dok čeka transfer, bh. reprezentativac ne ispušta Crnogorku iz ruku

Admin Čaušević

Mnogi bh. reprezentativci pune baterije i uživaju u odmoru nakon naporne sezone. 

Dok čeka transfer u naredni klub Anel Ahmehodžić uživa na otoku Santorini. Radi se o jednom od najljepših evropskih otoka koji pripada Grčkoj.

Štoperu društo pravi njegova djevojku Cecilija Mašić, a sluteći po objavama na društvenim mrežama njihova ljubav ne prestaje da cvijeta.

Bh. reprezentativac i crnogorska ljepotica su već duže vremena u vezi te neće biti iznenađenje ukoliko uskoro stanu i na ludi kamen.

Oglasi

Inače, Ahmehodžić i Cecilija su nakon utakmica Lige nacija na kratko uživali i na odmoru u Sarajevu poslije čega su se odlučili za odlazak u Grčku.

Kako sada stvari stoje njih dvoje će uskoro tražiti i novi smještaj samo je pitanje u kojem gradu i državi pošto 23-godišnjak nema namjeru ostati u Malmeu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CegHH_gtCLw/[/instagram]

Zainteresovanih klubova za bh. štopera ne manjka, a najozbiljniji interes između ostalih pokazuju Blackburn, Sheffield United i Spezia.

Top Komentari

user1644923168
Kako svi nađu ove išarane,to mi nikad nece biti jasno... gledaj joj puške ispod sisa,ne mora nista vise reci o sebi...
13 1
Alene kao i vecina njegovih godina je mlad, lud i zelen ili nedozreo. Moj savjet, iskoristi je za provod i nadji nesto bolje, ova nije za tebe. Kako vidim ona je sponzorusa.
11 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti