Anel pokazao da je pravi Bosanac: Volan u ruci, muzika do daske uz pjesmu koja gađa u srce
Halid Bešlić je izgleda jedan od omiljenih Anelovih pjevača.

U svom elementu

Anel pokazao da je pravi Bosanac: Volan u ruci, muzika do daske uz pjesmu koja gađa u srce

Eldar Ganibegović

Anel Ahmedhodžić je poslije Edina Džeke vjerovatno trenutno najomiljeniji fudbaler među navijačima fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, a nakon ovoga će ga samo još više voljeti.

Slobodno vrijeme u Engleskoj Anel koristi da provede sa svojom suprugom, a upravo ona je danas objavila zanimljiv Instagram story.

Na snimku se vidi kako naš fudbaler vozi automobil, dok u pozadini grmi poznati hit Halida Bešlića.

"Hej, zoro, ne svani", hit je Halida Bešlića koji je slušao i pjevao Anel, a po izrazu lica vidi se da ga "gađa u srce". 

Nije ovo prvi put da vidimo ovakvo nešto od Ahmedhodžića, pa možemo slobodno zaključiti da mu je Halid Bešlić jedan od omiljenih pjevača.

Oglasi

Prvog decembra 2021. godine svom tadašnjem klupskom saigraču Adiju Naliću čestitao je rođendan upravo uz pjesmu poznatog bh. izvođača.

Uz poruku "sretan rođendan brate", Anel je dodao i dio iz hita popularnog bh. pjevača Halida Bešlića "Eh, kad bi ti".

Ahmedhodžić, inače, igra sjajnu sezonu u dresu Sheffielda i na 20 utakmica ima učinak od četiri gola i dvije asistencije.

Sjajnim nastupima za klub i reprezentaciju na sebe je skrenuo pažnju i mnogo većih klubova, te bi igranje u Sheffieldu moglo da bude samo odskočna daska ka evropskom fudbalskom nebu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi