Ahmedhodžićeva supruga pokazala kako izgleda njihov dan kada je utakmica i snimila raskošni dom

Marijana Cecilia objavila video na TikToku

Ahmedhodžićeva supruga pokazala kako izgleda njihov dan kada je utakmica i snimila raskošni dom

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Anel Ahmedhožić je ljetos iznenadio javnost kada je objavio da se oženio, a njegova sretna izabranica je Marijana Cecilia s kojom je bio u vezi neko vrijeme, ali su uspjeli privatni život da dobro sačuvaju od očiju javnosti.

Ahmedhodžić i Marijana vjenčali su se ovog ljeta, a šerijatsko vjenčanje obavili su u Malmeu u tamošnjoj džamiji, te su objavili nekoliko fotografija na društvenim mrežama.

Mnogi nisu ni znali da bh. reprezentativac ima djevojku, ali očito je da mu dobro ide to što ne objavljuje detalje svog privatnog života. Ovaj zaljubljeni par sada živi u Engleskoj gdje Anel nastupa u dresu Sheffield Uniteda.

Oni su u vezi već nekoliko godina, a Marijana inače živi u Danskoj i porijeklom je iz Crne Gore. Svoju vezu čuvaju samo za sebe, te nije poznato kada i kako su se upoznali.

Ahmedhodžiću u engleskom klubu ide fantastično i pokazao se kao odlično pojačanje, te je sjajnim igrama zabetonirao svoje mjesto u početnoj postavi Sheffield Uniteda.

Oglasi

Marijana Cecilia je dosta aktivna na društvenim mrežama, a na Instagramu je prati skoro 20.000 ljudi.

Često objavljuje i zanimljive videozapise i na TikToku, a jedan od njih ovih dana se posebno našao u centru pažnje.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CklYsSaNICw/[/instagram]

Naime, Marijana je pokazala kako izgleda njen i Anelov dan kada on ima utakmicu. Bh. fudbaler na stadion ide dva sata prije nje, a na kraju i Marijana bude na tribinama kako bi bodrila svog supruga.

Također, mnoge je oduševio posebno njihov raskošni dom i ogromna kuhinja koju je Marijana snimila u tom videu.

Pokazala je da nema problema ni da obavlja kućanske poslove što je dokaz da je Anel izabrao odličnu saputnicu i što da nije iznenađenje što je na kraju bh. reprezentativac odlučio da je oženi.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cjviglrta2D/[/instagram]

Top Komentari

King_Kenny
...jedino sto je zanimljivo kod nje je ovo brazilsko dupe.
2 5
karlhajncbrazzzo
Dobar je Anel, samo je trebalo da obrati pažnju na staru poslovicu, gledaj mater, ženi kćerku. Mater joj se više puta udavala, od nje nije dobio ko nije tražio.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi