Jedan od najtraženijih bh. reprezentativaca s grčkog otoka saopštio sjajne vijesti

Pale zaruke

Jedan od najtraženijih bh. reprezentativaca s grčkog otoka saopštio sjajne vijesti

E. Škorić

Bosanskohercegovački nogometni reprezentativac Anel Ahmedhodžić iskoristio je odmor u Grčkoj da zaruči djevojku Marijanu Ceciliju Mašić.

Nekoliko mjeseci su Anel i Marija u vezi, a tokom odmora na grčkom otoku Santorini, stoper Malmea, koji je igrao na posudbi u Bordeauxu, odlučio je postaviti sudbonosno pitanje svojoj izabranici. Marija je, naravno, s mnogo emocija i oduševljenja rekla 'da'.

Marijana je iz Crne Gore, a živi u Danskoj. Nije poznato kako je nastala njihova veza, ali čini se da se se pronašli i da su najsretniji kada su zajedno.

U međuvremenu, reprezentativca BiH čekaju i novi izazovi. Jasno je da će ubrzo saznati ime novog kluba, a trenutno se povezuje sa nekima iz Engleske i Italije. U igri su Atalanta, Blackburn, Sheffield United, Spezia...

Avantura u Bordeauxu za 23-godišnjaka je bila prava noćna mora, klub je ispao u drugu ligu, ali ne sumnjamo da će sada donijeti pravu odluku za budućnost svoje karijere.

Oglasi

Onaj, "ugovor života", tek će da potpiše sa Marijanom, ali svakako da se nadamo da će napraviti pravi izbor i sa potpisivanjem ugovora koji pred njega stave agenti i ljudi zaduženi za njegovu karijeru.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CegHH_gtCLw/[/instagram]

Oglasi