Kad Crnogorka napravi bosanski specijalitet: Ahmedhodžićeva supruga oduševila Bosnu i Hercegovinu!

Objavila story na Instagramu

Kad Crnogorka napravi bosanski specijalitet: Ahmedhodžićeva supruga oduševila Bosnu i Hercegovinu!

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Anel Ahmedhodžić oporavlja se od povrede koju je zadobio pred meč Sheffield Uniteda i Manchester Uniteda, a njegova supruga Marijana Cecilija pobrinula se da mu ništa ne fali dok mu traje oporavak, te je objavom na Instagramu oduševila javnost u našoj zemlji.

Ahmedhodžić je trebao da igra od prve minute u okršaju protiv Manchester Uniteda prije nekoliko dana, ali na kraju bh. reprezentativca uopšte nije bilo u sastavu i tek kasnije je objašnjeno zbog čega.

Sheffield United je potvrdio da se Ahmedhodžić povrijedio uoči utakmice protiv Crvenih đavola i oporavak će trajati nekoliko sedmica.

To znači da mladog defanzivca nećemo ni u novembru vidjeti na okupljanju bh. reprezentacije pred mečeve protiv Luksemburga i Slovačke nakon što se ni na prethodna dva okupljanja Ahmedhodžić nije pojavio.

Sigurno je da nijedan igrač ne voli kada je van terena zbog povrede i kada mora mirovati, no Ahmedhodžićeva supruga trudi se da taj period za bh. igrača bude "bezbolan".

Oglasi

Naime, Marijana Cecilija oglasila se jučer na Instagramu i svojom objavom oduševila je javnost u Bosni i Hercegovini kada je pokazala kakav specijalitet je napravila.

Ona je pripremila bosanski specijalitet burek za svog supruga, a zatim je objavila video kako Ahmedhodžić uživa dok jede pitu uz opis "ponedjeljak - burek".

Marijana je dobila sjajne komentare nakon što je objavila video, a Anelu su poručili da je pronašao savršenu suprugu i da se ona "dokazala" pravljenjem ovog bosanskog specijaliteta.

Anel i Marijana nedavno su postali roditelji, a nakon što su se vjenčali ova Crnogorka je odlučila i da pređe na islam.

Top Komentari

makelele
Najbitnije napomenuti da je prešla na Islam, jako krucijalna informacija za muslimaski Ummet.
0 0
TOP Sportska novost danas
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi