Ahmedhodžić se pohvalio velikim priznanjem, ali na su svi primijetili nešto drugo i iznenađujuće!

Promjena imidža

Ahmedhodžić se pohvalio velikim priznanjem, ali na su svi primijetili nešto drugo i iznenađujuće!

Eldar Ganibegović

Anel Ahmedhodžić pohvalio se na Instagramu uvrštanjem u idealni tim Championshipa za minulu sezonu, a na fotografiji su svi primijetili nešto drugo i pomalo iznenađujuće - malu promjenu imidža.

Defanzivac Anel Ahmedhodžić bio je prošle sezone jedan od ključnih igrača Sheffield Uniteda na putu ka plasmanu u Premier ligu. 

Od Udruženja profesionalnih fudbalera (PFA) sada je stiglo prestižno priznanje - uvršten je u idealni tim prošle sezone.

Izuzev njega, tu su još Arijanet Murić (Burnley), Connor Roberts (Burnley), Tom Lockyer (Luton), Ian Maatsen (Burnley), Iliman Ndiaye (Sheffield United), Josh Brownhill (Burnley), Nathan Tella (Burnley), Carlton Morris (Luton), Chuba Akpom (Middlesbrough) i Viktor Gyokeres (Coventry).

Pohvalio se dodijeljenim priznanjem i na Instagram storyju. 

Opis nije dostupan.

Oglasi

Svi su na njemu primijetili i promjenu imidža. Ošišao se Ahmedhodžić "ne keca". Prije ga nismo vidjeli u ovom izdanju.

Inače, Anel Ahmedhodžić je propustio posljednja dva okupljanja naše reprezentacije zbog određenih nesporazuma, a vidjet ćemo da li će se pojaviti u novembru.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naša selekcija u novembru igra dvije revijalne utakmice u kvalifikacijama za EURO. Prvo gostuje Luksemburgu, a onda dočekuje Slovačku. 

Posljednji put za naš nacionalni tim Ahmedhodžić je igrao u 3. kolu kada smo 17. juna poraženi s 3:0 (k)od Portugala. 

Top Komentari

Mowzilla
Nadam se da je se oporavio s hajrom od umnobolje...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi