Dan koji se pamti zauvijek: Anel Hadžić dobio sina kojem su dali dosta neobično ime

Najsretniji dan u životu za bh. fudbalera

Dan koji se pamti zauvijek: Anel Hadžić dobio sina kojem su dali dosta neobično ime

Endin Čaušević

Nekadašnji bh. reprezentativac Anel Hadžić danas je putem Instagrama oduševio fanove svojom objavom.

Naime, Hadžić je poručio da je ovo najsretniji dan u njegovom životu jer su on i njegova supruga Alma po prvi put postali roditelji.

Iskusni veznjak je putem Instagrama objavio da je njegova supruga na svijet donijela dječaka kojem su dali dosta neobično ime Rayan.

"Alma, hvala ti za najljepši trenutak u mom životu, hvala ti što si mi poklonila sina. Ti si prava herojkinja ponosan sam na tebe. Volim te beskrajno", napisao je Hadžić.

Top Komentari

roki-rokic
Cuj Rayan.E moj debilu kako se se ne sjeti za ime Mujo,Suljo,Ahmed,Muhamed itd.
5 4
Zoilomas
Ozviljmo, Ryan, pa ako se vec furas na engleski i na tu svoju kuju koja ocigledno kontrolise tvoj zivot trebo si mu promjeniti i prezime, a mozda i oca seljacino.
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi