Hadžić o kumstvu sa Džekom: "Pomogao mi je u mnogo situacija"

Nedavno stao na ludi kamen

Hadžić o kumstvu sa Džekom: "Pomogao mi je u mnogo situacija"

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje Anel Hadžić nedavno je uplovio u bračnu luku.

Osim što veže uspjehe na sportskom planu, Hadžić (29) je odlučio i da svoju vezu sa djevojkom Almom Pljevljaković kruniše brakom, a ceremija upriličena u jednom luksuznom sarajevskom hotelu okupila je brojne ličnosti iz javnog života. 

Anel za Almu danas kaže da je od prvog dana kada ju je upoznao znao da je 'ona prava' i da je ponosan što će ostatak života provesti sa njom, a ono što je zanimljivo, paru je na vjenčanju kum bio proslavljeni bosanskohercegovački napadač Edin Džeko.

Zašto baš Džeko otkrio je u razgovoru za magazin Azra.

"Sigurno je da imam prijatelje koji su sa mnom proveli više vremena, međutim, Edina znam dugo godina i pomogao mi je u mnogo situacija, kako riječima, tako i djelima. Edin je, bez obzira na ogroman uspjeh koji je postigao, ostao čovjek velikog srca i smatram ga pravim prijateljem, a mogu reći i bratom, bez obzira na međusobnu udaljenost i rijetko sastajanje", objasnio je Anel.

Za vezistu Videotona kažu kako je romantičar, u što se njegova današnja supruga mogla i uvjeriti kada ju je odlučio zaprositi.

"Želio sam da nam taj trenutak ostane u sjećanju. U jednom razgovoru je spomenula da voli Istanbul, tako da u vezi s destinacijom nije bilo dileme. Isplanirao sam da to bude na jahti na Bosforu i samo mi je falilo još njeno „DA“, što se na kraju i ostvarilo", kaže Anel.

Par još nije odlučio gdje će na medeni mjesec, ali otkrivaju da će to, najvjerovatnije, biti neka zimska čarolija. Do tada će svoj život organizovati u Mađarskoj.

Top Komentari

teddy sheringham
Da ti nije Džeko kum, niko ne bi registrovao tebe, niti tvoje vjenčanje. Tako da...
4 2
foco
hadzic ,pardon .Iz v:kladuse u Sarajevu se vjencao,sve receno
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi