Anna Lewandowski objavila fotografiju o kojoj Poljaci raspravljaju: "Ženo, nismo znali da si takva"

Neposredno prije Eura

Anna Lewandowski objavila fotografiju o kojoj Poljaci raspravljaju: "Ženo, nismo znali da si takva"

Edmir Škorić

U išćekivanju Eura, na kojem će nastupiti i Poljska, ne dešavaju se najbolje stvari u životu kapitena i najboljeg igrača te reprezentacije Roberta Lewandowskog i njegove supruge Anne Lewandowski.

Napadač Barcelone povrijedio se u prijateljskom meču protiv Turske (2:1) prije nekoliko dana i zbog toga će propustiti prvu utakmicu Eura protiv Nizozemske. Naravno, nije nemoguće da Lewa bude u timu protiv Nizozemaca, ali trenutni zdravstveni izvještaj Poljaka nagovještava da će ostati na klupi, no da će biti spreman za preostale dvije utakmice u grupnoj fazi.

Fudbaler Barcelone nije bio jedini koji je imao problema u ponedjeljak, jer je njegova supruga Anna nekoliko sati ranije skrivila saobraćajnu nesreću.

"Prilikom vožnje u rikverc i napuštanja parkinga udarila je u automobil koji je stajao iza", piše Super Express. Štaviše, žena je navodno imala razgovor s muškarcem koji je navodno fotografisao cijeli događaj.

Kako se saznalo, to nije bio jedini gaf koji je napravila tog dana. Tokom susreta s Turskom na društvenim je mrežama objavila fotografije svojih kćeri koje u rukama drže... kabanos kobasice. Očito je to bila posljedica uzbuđenja, jer su nešto ranije obje djevojčice na travnjak izvodile kapitena Poljske. Fotografija je nedugo nakon toga izbrisana. No, na internetu ništa nije izgubljeno, a snimak se može vidjeti na profilu fcbarcaafamily.

Oglasi

Ovakvi postupci izazvali su brojne kontroverze, jer ne samo da su se roditelji dugo branili od prikazivanja svojih kćeri na internetu, već je Anna i velika zastupnica i promotorka zdrave prehrane. Tako u komentarima nije nedostajalo bolnih komentara na njen račun.

"Ženo, nismo znali da si takva. Predstavljala si se kao neko ko preferira isključivo zdrav način života", pisalo je u jednom od komentara, dok je ipak bilo i onih koji su stali u odbranu supruge slavnog fudbalera.

"Svijet je totalno poludio. Normalo je postalo nenormalo", napisao je jedan od korisnika društvene mreže X.

Reprezentacija Poljske na Euru 2024. kreće u nedjelju, 16. juna, kada će odmjeriti snage s Nizozemskom. Pet dana kasnije čeka je duel s Austrijom, a na kraju će 25. juna igrati sa Francuskom.

Od Roberta Lewandowskog Poljaci ponovo najviše očekuju. S 35 godina je i dalje najbolji igrač svog tima, a nekadašnji napadač Borussije Dortmund i Bayerna do sada je na 150 utakmica dao čak 82 gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi