Kao od majke rođena: Zgodna djevojka Bayernove zvijezde pozirala potpuno gola!

Anneke se baš opustila

Kao od majke rođena: Zgodna djevojka Bayernove zvijezde pozirala potpuno gola!

Edmir Škorić

Annekee Molenaar često obraduje svoje pratioce golišavim fotografijama, a sada je otišla korak dalje, te se skinula do gole kože.

Na svom Instagram profilu je zgodna Nizozemka objavila fotografiju na kojoj leži potpuno gola na krevetu, dok zamišljeno gleda naprijed, ali je poza takva da su grudi sakrivene, ali ne i stražnjica koju je ponosno pokazala svijetu.

23-godišnja ljepotica je inače djevojka Bayernove zvijezde Matthijsa de Ligta (23), a uz fotografiju je samo napisala svoj nadimak "Annie".

Nije otkrila ništa o pozadini fotografije, samo je na slici povezala fotografa i nizozemskog poduzetnika čija firma proizvodi godišnje kalendare. Dakle, pretpostavlja se da je fotografija nastala za potrebe kalendara.

U svakom slučaju, jedno je sigurno: ovo nije prva fotografija na kojoj se djevojka De Ligta tako slobodno pokazala posljednjih sedmica. Nedavno je objavila fotografiju u donjem rublju, želeći poslati posebnu poruku.

"Mogla bi izgledati kao mlada žena koja se osjeća ugodno u vlastitoj koži. Ali pišem ovu poruku da vam kažem da to nije tako. Nije mi uvijek ugodno u vlastitoj koži. I to je u redu, ja sam čovjek", napisala je tada.

Oglasi

Molenaar također tvrdi da je objavila mnogo fotografija kako bi dobila lajkove i priznanje. Posljednjih sedmica je, međutim, osjećala "jaku averziju" prema društvenim mrežama. Stoga je nemontiranom fotografijom htjela pokazati da treba voljeti i prihvatiti sebe.

Na kraju objašnjava da u budućnosti želi češće razmišljati o tome kako se bolje pokazati kao osoba. I srećom da je tako, jer mnogi će uživati u ovakvim prizorima...

Kada govorimo o De Ligtu, on igra prvu sezonu kao igrač Bayerna pošto je ljetos kupljen od Juventusa.

Odigrao je danas 45 minuta duela protiv Mainza (6:2), zamijenjen je zbog povrede, a ovom uvjerljivom pobjedom Bavarci su zasjeli na vrh tabele s 25 bodova, s tim da drugoplasirani Union Berlin ima dva boda manje i utakmicu manje.

Top Komentari

Edin Merlin
Ova da nema lice ne bi se znalo koja joj je prednja strana…!
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi