De Ligtovoj djevojci prešlo u naviku da ne nosi grudnjak: Fotografija iz lifta kruži portalima

Još jedna vruća objava

De Ligtovoj djevojci prešlo u naviku da ne nosi grudnjak: Fotografija iz lifta kruži portalima

Edmir Škorić

Annekee Molenaar, djevojka Bayernovog defanzivca Matthijsa de Ligta, opet se probila na naslovnice brojnih njemačkih portala. I ovaj put zahvaljujući jednoj objavi koja se može protumačiti kao "izazovna".

Annekee je 23-godišnja manekenka koja, poput mnogih svojih vršnjakinja, društvene mreže koristi za vlastitu promociju, a kako je to u današnjem svijetu postalo moderno - često objavljuje 'vruće' fotografije.

Ovaj put je objavila jednu fotografiju sa svojim partnerom dok su se nalazili u liftu. Nasmijani Matthijs se vidi u odrazu ogledala kako gleda u suprugu dok ona pravi zajedničku fotografiju.

Dok reprezentativac Nizozemske nosi plavu košulju i može se vidjeti ležerno s rukama u džepovima, model nosi uski narančasti top - ali čini se kako ispod ništa nema. Prikazala je vitke noge, ali i gornji dio tijela.

Barem se čini da plavokosa ljepotica ne nosi grudnjak. Također ne otkriva ništa o pozadini fotografije. Ona samo komentariše objavu s četiri slova "LYSM". Skraćenica na engleskom znači "Love you so much".

Oglasi

Nije ovo prva fotografija na kojoj se de Ligtova djevojka slobodno pokazuje. Nedavno je objavila fotografiju na kojoj gola kao od majke rođena pozira dok leži u krevetu.

Također je ranije objavila jednu fotografiju u dojnjem rublju, napravljenu ispred ogledala, nakon koje je poručila da je najzad shvatila da svako treba da se osjeća slobodno u vlastitoj koži i da radi ono u čemu uživa.

Annekee i njen partner uživaju u svakom trenutku kojeg zajedno provedu. Ona je ranije danas objavila i jednu sliku na kojoj zagrljeni uz more uživaju u romantičnoj večeri. I tu je napisala "Love you much more", a od Matthijsa je ubrzo dobila istu poruku.

Jasno je da Matthijsu cvjetaju ruže izvan terena, a i na terenu mu ove sezone dobro ide s Bayernom, mada će biti mnogo teško u nastavku sezone, nakon Svjetskog prvenstva. U 2023. godini Bavarce čeka paklen put u Ligi prvaka, pošto im je žrijeb dodijelio PSG već u osmini finala.