Zvijezda najboljeg kluba svijeta vara ženu, ima i dijete s drugom: Utučena djevojka dobila je poruku
Kyle Walker nekoliko puta je prevario Annie Kilner.

Annie Kilner u glavnoj ulozi

Zvijezda najboljeg kluba svijeta vara ženu, ima i dijete s drugom: Utučena djevojka dobila je poruku

Eldar Ganibegović

Manchester City je u ovom momentu najbolji klub svijeta. Nakon triplete osvojene prošle sezone nedavno je osvojeno i Svjetsko prvenstvo. Jedna zvijezda ovog tima vara svoju suprugu, a sada je uputila nevjerovatnu poruku.

Fudbaler Manchester Cityja, Kyle Walker, oženio se 2021. godine. Međutim, u braku mu baš i ne cvjetaju ruže, a za to je sam kriv.

Reprezentativac Engleske čak je tri puta prevario svoju suprugu. Njeno ime je Annie Kilner. 

Ima dijete s drugom

Iako ima troje djece s Annie, Kyle Walker ju je varao. Ima i dijete s drugom djevojkom, koja je sve javno otkrila. 

Lauryn Goodman je priznala da je fudbaler otac njenog djeteta nakon što je bombardirana porukama na društvenim mrežama.

Oglasi

"Želim da raščistim stvari jer sam bombardovana porukama u kojima se pita ko je otac bebe. Uznemirena sam i to mi izaziva stres u trećem tromesečju. Počele su da kruže glasine pa želim da svijet čuje to iz mojih usta i prestane spekulisati.

Kyle Walker i ja očekujemo bebu u aprilu. Ovo je zamišljeno u vrijeme kada smo oboje bili odvojeni od naših prethodnih partnera. Ovo je zadnji put da komentarišem ovu temu. Od sada ću dijeliti samo pozitivne stvari s našeg putovanja", rekla je Lauryn Goodman za The Sun 2020. godine dok je bila u drugom stanju

Kyle Walker i poruka za Annie Kilner

Iako je bio u braku s ljubavi iz djetinjstva, Annie Kilner, sve češće se sastajao s Goodman. Engleska štampa otkrila je da su oni opet postali roditelji, a nakon toga je Kilner odlučila da "digne sidro".

Otišla je od Walkera koji joj je bio partner 16 godina. Nakon toga je uslijedila nevjerovatna poruka od fudbalera.

"Annie je nevjerovatna žena i mogu samo da se izvinim za uznemirenje koje sam joj izazvao. Ona je tako dugo dio mog života i to se nikada neće promijeniti, zbog naše djece.

Želim da vas zamolim da poštujete našu privatnost, posebno našu malu djecu, dok pokušavamo prebroditi ovo teško vrijeme", napisao je Kyle Walker na društvenim mrežama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi