Anthony Joshua pokazao razornu snagu svog udarca
Foto: Screenshot

Na britanskoj TV emisiji

Anthony Joshua pokazao razornu snagu svog udarca

Britanski bokser Anthony Joshua je nakon pobjede nad slavnim Vitalijem Kličkom postao svjetska megazvijezda, pa su njegova gostovanja na različitim TV emisijama sve češća.

Ovog puta je gostovao na BBC-evoj emisiji The Graham Norton Show i baš tamo odlučio pokazati svu moć svoje slavne desnice.

A da bi imao "konkurenciju", snagu svojih udaraca su prvo isprobali ostali gosti emisije, a zatim i voditelj Graham.

Komičar Greg Davies se odlično pokazao, postigavši rezultat od 632 na mašini sa bokserskom vrećom, ali onda se okušao i Joshua i još jednom pokazao zašto je bokserski šampion.

Joshua je silovito udario vreću, a mašina je pokazala rezultat 848. Slavni bokser je imao i nekoliko savjeta za ostale goste, između ostalog i "da je cilj udarati kroz vreću, a ne u vreću."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije