Skromnost protiv luksuza: Vozila koja voze su ogledalo razlike između Georgine i Antonelle

Dugogodišnje partnerice Ronalda i Messija

Skromnost protiv luksuza: Vozila koja voze su ogledalo razlike između Georgine i Antonelle

A. Čaušević

Vječiti rivali na terenu Cristiano Ronaldo i Lionel Messi svedoci su kako su njihove partnerice Georgina Rodriguez i Antonelo Roccuzzo kako kupile nove automobile.

Partnerice najpoznatijih fudbalera svijeta su se odlučile za ekološke i električne automobile, pa je mnoge njihove fanove zanimalo u čemu se razlikuju.

Georgina Rodriguez postala je jedna od prvih osoba u Španiji koja posjeduje ograničenu seriju električnog automobila Smart #1 SUV.

Vozilo ima karirani dizajn, platinasto zlatni krov i LED rasvjetu sa 64 različite boje i 20 nivoa intenziteta. Uz to, može se pohvaliti dometom od 440 km i košta oko 50.000 eura. Rodriguez je viđena kako vozi auto u Netflixovom dokumentarcu: 'I am Georgina'.

Otkako je s Ronaldom Georgina ne pita za cijenu

Antonela Roccuzzo, Messijeva supruga od 2017., također je nabavila električni automobil, Mini Cooper, koji još nije dostupan na tržištu.

Vozilo ima plavo-bijelu kombinaciju boje, a može dosegnuti najveću brzionu od 150 kilometara na sat. Predviđen je za lansiranje 2024. godine, a procijenjen je na 30.000 eura. Roccuzzo je viđena kako vozi automobil dok istražuje ulice Francuske.

Oglasi

Georgina i Roccuzzo pokazale su interes za svestrana i luksuzna električna vozila. Međutim, automobil Ronaldove djevojke skuplji i ekskluzivniji od onog kojeg koristi Messijeva supruga, jer je prvi te vrste u Španiji ima više značajki i opcija.

Antonela već duži period vozi električni Mini Cooper

S druge strane, Roccuzzo je automobil pristupačniji i klasičniji, inspiriran kultnim Mini Cooperom iz 1950-ih.

Inače, Argentinka je poznata kao daleko skromnija osoba od Georgine. Oduvijek je željele da bude nazvisna, i ranim 20-im godinama je pokrenula nekoliko privatnih poslova i uspjela je zaraditi 30-ak miliona dolara.

Georgina je prva osoba u Španiji koja ima novi električni Smart 

Sa druge strane Goergina je bila zaposlena u butiku te joj je stupanje u vezu sa Ronaldom donijelo luksuz, ali i veliku popularnost zahvaljujući čuvenom Portugalcu.

Otkako je sa Ronaldom praktično ne pita za cijenu, kupuje sve što poželi, a novac zarađuje od objava na društvenim mrežama gdje je prati skoro 50 miliona pratitelja.

Top Komentari

DamirT
Normalno, kad je ova Ronaldova do jucer bila kasirka u Guccijevoj radnji. Pocela zivit tek kad je njega upoznala
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije