Saudijci bruje o stajlingu Messijeve supruge: Antonella pokazala Georgini kako se poštuje ta zemlja

U centru pažnje

Saudijci bruje o stajlingu Messijeve supruge: Antonella pokazala Georgini kako se poštuje ta zemlja

E. Čaušević

Dosta prašine u javnosti podiglo se prije nekoliko dana zbog odlaska Lionela Messija u Saudijsku Arabiju bez dozvole PSG-a. Messi je u Saudijskoj Arabiji bio s porodicom zbog sponzorskih obaveza, a u centru pažnje našla se njegova supruga Antonella zbog odjeće koju je nosila i odmah su je svi uporedili s Georginom Rodriguez koja baš i ne poštuje pravila u toj zemlji po pitanju stajlinga.

Messi je u ponedjeljak otputovao u Saudijsku Arabiju gdje je postao ambasador za turizam te zemlje, te je imao sponzorskih obaveza koje više nije mogao odgađati.

Međutim, sigurno da Messi ni slutio nije kakva drama će se dignuti zbog svega toga jer se tog dana nije pojavio na treningu PSG-a, a ubrzo je objavljeno da Argentinac uopšte nije imao dozvolu kluba da ide na taj put.

No, Messi se izvinio nakon odluke da bude suspendovan za meč ovog vikenda, te je objasnio da je mislio da će ekipa taj dan imati slobodno i da je zbog toga otputovao u Saudijsku Arabiju.

Društvo mu je pravila njegova porodica, a domaćini u Saudijskoj Arabiji su se pobrinuli da Messiju i njegovoj porodici ništa ne fali dok borave u toj zemlji.

U centru pažnje javnosti našla se njegova supruga Antonella i to zbog odjeće koju je nosila dok su boravili u Saudijskoj Arabiji. Poznato je da u toj zemlji su na snazi pravila što se tiče načina oblačenja žena koje ne smiju isticati svoju figuru i atribute koji moraju biti pokriveni kada su u javnosti.

Oglasi

Antonella je oduševila sve svojim pojavljivanjem jer je pokazala poštovanje prema Saudijskoj Arabiji zbog činjenice da je nosila primjerenu odjeću i nije se pojavljivala u golišavim izdanjima tokom njihovog boravka tamo.

ahmedalkhateeb4

ahmedalkhateeb2

Naravno, Messijevu suprugu odmah su uporedili s Georginom Rodriguez koja već skoro pola godine živi u S. Arabiji nakon što je Cristiano Ronaldo potpisao za Al Nassr.

ahmedalkhateeb5

Georgina je već nekoliko puta bila na udaru tamošnje javnosti zbog načina na koji se oblači i pojavljuje u javnosti, a sada su mediji u S. Arabiji čini se jedva dočekali da prozovu i Ronaldovu izabranicu.

Mediji u S. Arabiji poručili su da je Antonella očitala Georgini lekciju kako se trebaju poštovati zakoni i pravila u zemlju u kojoj ste gost i da se ona treba ugledati na nju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti