Cassano otkrio zašto nije uspio u Realu: Jeo sam Nutellu direktno iz tegle i nije me bilo briga...
Foto - EPA

Nabacio 14 kilograma

Cassano otkrio zašto nije uspio u Realu: Jeo sam Nutellu direktno iz tegle i nije me bilo briga...

M. Šljivak

Antonio Cassano oduvijek je bio poznat kao loši dečko italijanskog fudbala.

Cassano je ime stekao u Bariju, eksplodirao je u Romi, a 2006. godine je prešao u Real Madrid.

Tamo se međutim nije previše iskazao. Odigrao je samo 29 utakmica i zabio je četiri gola i smatra se jednim od najvećih promašaja u historiji Kraljeva.

Cassano je često imao problema sa kilažom. U Madrid je stigao sa 12 kilograma viška, uspio ih je skinuti, ali je zatim zbog klupskog sponzora Nutelle dobio 14 kilograma.

"U Real Madridu sam jedva skinuo kilograme. Izgubio sam 12 kilograma, ali kada je stigao Fabio Cannavaro ponovo sam ih nabacio", rekao je Cassano za Bobo TV i nastavio je:

"Nutella je bila klupski sponzor. Davali su nam mjesečno pet kilograma proizvoda".

Sa normalnom kilažom je krenuo dobro kod trenera Fabija Capella.

"Kada je on došao zabio sam dva gola u dvije utakmice i osjećao sam se kao kralj svijeta. Nakon toga me izvadio iz igre protiv Lyona, svađao sam se sa njim u Jerezu i izbacio me je iz tima. Za sedam mjeseci sam nabacio 14 kilograma. Jeo sam Nutellu direktno iz tegle i nije me bilo briga", rekao je Cassano.

Cassano je potom otišao u Sampdoriju, a igrao je još za Inter i Milan.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Shojich07
On haman se tovio Nutellom
0 0
m1987
Je li ovo Hazard?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi