Fanovi montirali zvuk arapskog komentatora kako pada u trans kada kamera snimi prelijepu Ruskinju

Nije mu bilo lako

Fanovi montirali zvuk arapskog komentatora kako pada u trans kada kamera snimi prelijepu Ruskinju

S. Grebović

Osim što je smotra najboljih selekcija Evrope u fudbalu, EURO je i pozornica za najljepše navijačice reprezentacija koje su dio ovog turnira.

Ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu od 11. juna do 11. jula ove godine mogu da uživaju u magijama najvećih majstora evropskog fudbala. No, nije čudo i ako im pogled sa terena malo odluta na tribine.

Mnogo je prelijepih žena navijačica na Evropskom prvenstvu, tako da ljudima koji su na stadionu nije baš lako da se koncentrišu samo na fudbal. No nisu samo oni u 'problemu'.

Komentatori koji prenose utakmice također nisu bezbjedni po ovom pitanju.

Pažnju je nekada ranije plijenila jedna od navijačica s utakmice između ruskog kluba Krasnodar i grčkog Olimpijakosa, održanog na Stadionu Krasnodara.

Inače, ova Ruskinja nije jedina navijačica koja se našla u centru pažnje tokom prenosa utakmica. Pozornost na sebe i tokom Eura 2020 skrenula Poljakinja Marta.

Lewandowski i društvo su razočarali, ali navijačica Poljske, Marta Barzcok, ponijela je titulu missice EURO-a.

Marta je bodrila svoju selekciju sa tribina u St. Petersburgu, a nakon fotografije cifra fanova približila se skoro brojkama od pola miliona.

Pored Poljakinje, show je ukrala i Hrvatica Ivana Knoll. Ona doduše svoju reprezentaciju nije bordrila sa tribina, već se društvenih mreža. 

Provokativnim fotografijama je davala podršku Vatrenima pred duele sa Englezima i Česima, a nema sumnje da njena 'podrška' neće izostati ni za meč sa Škotskom koji Hrvate očekuje u utorak i u kojem moraju slaviti.

ISPRAVKA: Video isječak koji prikazuje rusku navijačicu na tribinama datira iz 2019. godine, s utakmice između ruskog kluba Krasnodar i grčkog Olimpijakosa, održanog na Stadionu Krasnodara koja je u prvobitnoj verziji teksta opisana kao navijačica reprezentacije Rusije koja je došla da podrži svoj tim u meču protiv Finske što ne odgovara činjenicama. Također, zvuk “arapskog komentatora” u prvobitnoj verziji teksta opisan je kao reakcija na snimak, a u stvari nije autentični dio originalnog snimka. 

Top Komentari

Mackintosh
arapski kozo*eb zamoto svoju zenu ko nindzu, a pred drugima ko pudlica seni, joj seljaka. ateizam je jedina prava vjera, aovi cobani pokazuju ko su i sto su
9 44
Medo-Brundo
A svoje zamotavaju ko kifle
4 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi