36

Komentari (36)

Mepa
Nije svaki arap musliman malo istrazite svijet. Oko 35 % arapa je pripadnik rimokatolicke crkve ili su pravoslavci. Samo ste mnogi nepismeni mislite npr. Arapsko ime to je odmah muslimansko. Svi Arapi vecinom nose arapska imena ali to ne znaci da su to i muslimanska imena to su jednostavno arapska imena. Kao sto kod nas pravoslavci nose Slavenska imena i ta imena su slavenska a ne pravoslavna imena. Lijep pozdrav! PS. Arapi su jedan od najgorih naroda na ovoj planeti to moze svako da potvrdi koje proveo imalo vremena sa njima.
dinass
Arapi su me razocarali tako da ovo nije nista neobicno,da je zenski komentator ovako reagovao iskopali bi joj oci i otkinuli jezik
Krosteutegurovic
Samo mala zna kako će sjesti ko da zna da je u kadru.
kukuruz
Medo-Brundo
A svoje zamotavaju ko kifle
Geneve
Zamotam ti mamu.
Medo-Brundo
Evo tvoju mamu guza boli. Bio sam malo hmmm ostar sinoc. Nosi ti kiflu da ne ostanes gladan
Svojprisebi
Hahaha puko frajer cuj kako lepo peva ka slavuj
Mackintosh
arapski kozo*eb zamoto svoju zenu ko nindzu, a pred drugima ko pudlica seni, joj seljaka. ateizam je jedina prava vjera, aovi cobani pokazuju ko su i sto su
Manager
evo i ti si pokazao ko si i šta si ovim svojim komentarom
Mackintosh
@Manager Normalno. Nisam arap i ne tretiram zene ko stoku
@Mackintosh, Kako vidim kod tebe je stalno prisutna Desanka šakić, imaš li žuljeve na dlanovima, taj Arap garant je pun para kao brod spram tebe, tako da on moze lakše može imati lijepu ženu nego ti.
emanuelmacron
care moj slicno sam komentariso i vidi dislajkova ko kod tebe,zivim s arapima ovdje,vjerujmi nema gore mrrake i mafije ,opasni su do bola,a zene zjaluse za nepovjerovat,a li de ti to bosanskom seljaku objasni ,sa mo nekaje musliman pa nek je i ubica,e serem se opet na njih,
emanuelmacron
****te njeevome zivim sa njima i radim nemaju oni ni za kifle bar ovdje;
Zgembic
Cuj UZP papka, pa mamu ti nacisticku ****m osudjujes cjeli narod Zato sto si ti fukara i zivis u kvartu sa ostalim fukarama i ponasate se kako se vec ponasate. Na svakoj strani/religiji stoke ima, ti si cist primjer.
Mackintosh
@Nogometas Vidi se da si "nogometas", slabo ti je kefalo. Parama se kupuje marva na pijaci, a ne covjek, zena, zivotni saputnik. Nego haj ti na stocnu pijacu sa svim svojim parama, pa proberi jarane sto ti srce zeli.
@Mackintosh, vidi se da si glup i ne razumijes poentu mojeg komentara, u mojem ranijem komentaru nisam spomenuo nikakvu kupovinu, htio sam reci da danas nema ljubavi i vecinom lijepe zene ili sponozoruse, lijepe se one na osobe, koji su dobro materijalno situirane, sponzoruse ne interesuje ljubav vec novac, pa makar on bio i Arap. Ne znam sta kazes za Marokanca - Arapina Adil Rami profesionalni fudbaler koji ima francusko drzavljanstvo i koji kara Pamelu Anderson, naravno ona ide s njim zbog njegovih para i provoda a ne zbog ljubavi sa njim, eto vidis kad neko ima para, pa makar bio on Arapin, puno ce mu mu sponzorusa doci na noge, pitamte, da li je Adil Rami kozojeb, ma od.ebi drka.ijo
Mackintosh
@Nogometas Nemas ti blage veze sa zivotom zatucani balavanderu. Ne brukaj se bolan
Geneve
Papak zamotam ti mamu, i oni su ljudi.
Mackintosh
@Geneve A jeste zadrti u odbrani ovih kozo*eba, ko da su vas oni i pravili. Slusaj ba jarane, nisam arap, i ti i ovi tvoji jarani otkacite se od mene. Idite zivit u Maocu i Bocinju, zivite tamo s njima bez struje i sa automatskim naoruzanjem, van svake civilizacije, bez mene, jel moze?
Geneve
Hebem i tebe papak i arape, ne volim samo papcine poput tebe iz bosanskih vukohebina punih kompleksa, kao i ove papcice dijasporske narocito iz francuske.
Geneve
Vidi se samo koliko si paglu iz zadnje recenice.
Mackintosh
Kakva seljacina hahahahahaha
Edward NewGate
Brateee ali stvarno je prelijepa!
Chupy
Hajd sto je prelijepa, nego je brate i bomba ?
emanuelmacron
svoje zamotali ko sarmu ,a oci im ostase na drugim,sram te bilo arapahosu
Geneve
Jesi mamu zamotao, opasne su crncuge po francuskoj, vole bosamske seljancure da ga primaju od crnaca po francuskoj.
Turgut2
Ova ti je tatarkinja ili slicno nije ruskinja
sportskenovosti
Upalio se djabrail ko zub kutnjak
_ZIJAGA_
Najgore od SVEGA, u REDAKCIJI RADILA DESANKA na ovog LUDOG ARAPA..
Zgembic
Skoric jaran pojeo bi joj gongo ko cevap:)))))
realista1982
I TATA BI SINE...
Husrefbeg22
Ruskinje se najbolje zene u svijetu!
Zulfikar
Ja kontao da se udavaju...
Zoilomas
Lud si bro ona sarapova izgleda kao obalna sekvoja
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.