Arda poznatom turskom pjevaču slomio nos, pa onda s pištoljem došao u bolnicu da mu nešto kaže

Novi incident Turčina

Arda poznatom turskom pjevaču slomio nos, pa onda s pištoljem došao u bolnicu da mu nešto kaže

E. Čaušević

Turski fudbaler Arda Tura još uvijek se nalazi pod suspenzijom nakon što je zbog guranja sudije dobio zabranju igranja na čak 16 utakmica za Basaksehir.

Turan je u Basaksehir stigao početkom ove godine iz Barcelone na dvogodišnju posudbu, ali je nevjerovatno glupim potezom dobio suspenziju od 16 utakmica. Arda još uvijek čeka svoj nastup za Basaksehir u ovoj sezoni, a svoje vrijeme uglavnom provodi izlazeći po istabnulskim noćnim klubovima.

Dojučerašnji igrač Barcelone ponovo se našao u centru turske javnosti nakon što je napravio novi incident. Ovaj put Arda je u jednom od noćnih klubova u Istanbulu napravio pravi haos nakon što se pojavio u alkoholiziranom stanju.

Prema pisanju tamošnjih medija on je pokušao zavesti suprugu poznatog turskog pjevača Berkaya Sahina. Arda joj je prišao i pokušao je zavesti, ali mu to nije uspjelo. Berkay je vidio šta fudbaler Basaksehira pokušava uraditi i pozvao ga je vani da razgovaraju.

Nakon što su izašli ispred noćnog kluba Arda Turan je udario poznatog pjevača šakom u glavu i tako mu slomio nos. Berkay je uspješno operisan, a izjavio je da se Arda kasnije pojavio s pištoljem u bolnici i pokušao da se izvini za svoje ponašanje.

"Došao je s pištoljem i govorio mi da ga ubijem. Izvinjavao se i pravdao da nije znao da je to moja žena. Rekla mi je da joj je Arda prišao i dotakao ruku i poručio da je jako lijepa. Pokušao ju je zavesti, ali sam shvatio šta radi i prišao mu. Ispred me udario i slomio mi nos, a operacija je trajala čak četiri sata", rekao je Berkay.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi