Konobar tražio od Arde neobičnu uslugu, a on ga iznenadio kada se pojavio ispred restorana

Odlučio svom zaposleniku izaći u susret

Konobar tražio od Arde neobičnu uslugu, a on ga iznenadio kada se pojavio ispred restorana

Endin Čaušević

Arda Turan se na ljeto 2020. godine vratio u Galatasaray gdje će vjerovatno završiti svoju karijeri.

Ovaj 35-godišnji turski fudbaler je najbolje dane karijere proveo u Atletico Madridu za koji je igrao četiri sezone, a potom je na ljeto 2015. godine prešao u Barcelonu gdje baš nije opravdao očekivanja.

Arda se u Tursku vratio na ljeto 2018. godine kada je potpisao za Bašakšehir za koji je igrao dvije sezone, a potom je odlučio da se vrati u Galatu.

Ovaj 35-godišnjak nije previše standardan i ove sezone odigrao je tek devet utakmica. Ima ugovor do kraja sezone, te u Turskoj smatraju da neće biti iznenađenje ukoliko Arda odluči završiti karijeru.

Već se okrenuo nekim drugim stvarima u životu i otvorio je prije nekoliko godina restoran u Istanbulu koji u posljednje vrijeme dosta dobro posluje.

Turski mediji objavili su nevjerovatnu priču koja se desila prije nekoliko dana kada je jedan od konobara tražio zanimljivu uslugu od Arde, a on mu je izašao u susret.

Naime, konobar je pitao Ardu da li će mu dati svoj automobil kako bi izveo djevojku na večeru za Valentinovo, a turski fudbaler je bez problema odlučio da mu izađe u susret.

Ovaj mladi konobar je čekao ispred restorana nakon smjene, a Arda je došao sa Audijem A6 i dao mu ga je na korištenje cijeli dan. To je oduševilo tursku javnost, ali i ostale uposlenike njegovog restorana kojima je pokazao da nije neki bahati gazda i biznismen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi