Džeko puni baterije, sreo se s turskom zvijezdom, nije moglo proći bez "brate"

Sada je u Turskoj

Džeko puni baterije, sreo se s turskom zvijezdom, nije moglo proći bez "brate"

A. Čaušević

Edin Džeko u društvu odabranih osoba uživa na odmoru. 

U Turskoj se Džeki priključila sestra Merima i njena porodica. Sluteći po objavama na Instagramu Dijamant jednostavno ne može bez lopte.

Na odmoru se Džeki priključio i Arda Turan, zvijezda turskog fudbala i apsolutna legenda u toj zemlji, posebno kod navijača Galatasaraya.

Oni su napravili niz zajedničkih fotografija. Za fotografisanje je bio zadužen Turan, a Džeko mu se zahvalio s "brate", trenutno ustaljenim terminom za sve Bosance i Hercegovce na svijetu.

I dok Edin Džeko uživa u odmoru, u italijanskim medijima se mnogo špekuliše o njegovoj fudbalskoj budućnosti.

Oglasi

Bosanskohercegovački Dijamant je ugovor vezan za Romu do ljeta naredne godine i nema ništa protiv toga da ga odradi do kraja, no Džeko želi znati kakvu će mu ulogu namijeniti novi trener Rome Jose Mourinho.

S druge strane, italijanski mediji pišu da je nekoliko klubova iz Turske zainterresirano za uslugama našeg napadača, ali to nije sve.

Navodno, bar tako tvrde pojedini italijanski mediji, i u Milanu traže napadača, a upravo bi Džeko mogao biti taj koji će u narednoj sezoni praviti društvo Zlatanu Ibrahimoviću.

Želili su Olivera Girouda, ali nakon što je francuski napadač i službeno produžio vjernost Chelseaju, okrenuli su se drugim rješenjima.

Alessandro Jacobone, suosnivač Radija Rossonera i kolumnist na radiju TMW, otkrio je da je sada Džeko na vrhu liste Milanovih želja, te da bi u narednim danima po pitanju njegovog dolaska mnogo toga trebalo biti jasnije.

Ovaj poznavalac prilika u Milanu tvrdi da je naš napadač spreman potpisati dvogodišnji ugovor i to raspoređujući sadašnju godišnju platu od 7.5 miliona eura na taj period. Tako bi Džeko na kraju karijere mogao zaigrati u klubu za kojeg je navijao kao dječak.

Top Komentari

K79
Nisam znao da je Arda Bosanac jbt hahahaha
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi