Turana čeka 12 godina, 12 godina strogog zatvora?
Zvijezda Barcelone se susreće sa žestokom kaznom, a Daily Sabah tvrdi da je pucao na pjevača, a onda mu dao pištolj i rekao da ga upuca ako misli da je vrijeđao njegovu ženu

Zbog pucnjave ispred kluba

Turana čeka 12 godina, 12 godina strogog zatvora?

E. Škorić

Protiv Arde Turana je podignuta optužnica zbog tuče ispred noćnog kluba, a navodno je čak koristio i vatreno oružje.

Turan je imao fizilčki obračun sa turskim pjevačem Berkayom Sahinom, koji je završio u bolnici sa 15 lomova na nosu i morao je na četverosatnu operaciju.

Sve je počelo tako što je bivši igrač Barcelone dobacivao ženi popularnog pjevača, a Daily Sabah otkriva da je Turan, koji je sada na posudbi u Basakšehiru, čak i pucao, a onda Berkayu ponudio pištolj da puca u njega ako zaista misli da mu je vrijeđao ženu.

Arda je to demantovao, ali je postupak pokrenut i javni tužilac traži 12 i o godina zatvora, kao i dvije za Berkaya. Slike iz bolnice otkrivaju pištolj koji je Turan imao kod sebe.

Kako sada stvari stoje, mogao bi završiti karijeru zbog ovih gluposti, a i dugogodišnji zatvor izgleda kao realan scenarij.

Top Komentari

Edy
zatvoriti klosara
8 1
GGMU
Kad je preso u Barsu sve je lose krenulo steta gotivio sam ga u Atleticu
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi