Fudbalerka u Argentini se skinula u sred utakmice, "sportske" grudi su sjevnule poput munje

Bila je nezadovoljna

Fudbalerka u Argentini se skinula u sred utakmice, "sportske" grudi su sjevnule poput munje

A. Čaušević

Slučajno ili ne jedna fudbalerka u Argentini skinula je dres na utakmici te su u prvom planu završile njene grudi i kratki snimak je očekivano viralan na društvenim mrežama. 

Posljednjih godina fudbal je postao jako popularan sport među ženama, tome su svakako kumovale i razne odluke FIFA s kojim je ovaj sport postao sve privlačniciji za pripadnice ljepšeg spola.

Mnoge utakmice za fudbalerke su postale jako gledljive kao što je to bio slučaj na Svjetskom prvenstvu u Australiji gdje je susreta na 10 stadiona kombinovano pratilo skoro 2 miliona gledatelja.

Dosta je fudbalerski koje privlače pažnju svojim izgledom pa je fudbal za žene popularan i među muškarcima. Za najpoznatiju djevojku barem kada je u pitanju izgled svakako slovih Alisha Lehmann.

Međutim, naglu popularnost barem kada je kratki snimak u pitanju doživjela je i jedna fudbalerka iz Argentine čije ime još nije otkriveno.

Oglasi

Naime, tokom utakmice ona je odlučila skinuti dres, a kamerman kao da je znao šta se sprema jer je uspio uhvatiti savršeni trenutak.

S obzirom da je njen tim gubio sa 2:0 Argentinka je skinula gornji dio svoje opreme te su tada u prvom planu završile njene sportski oblikovane grudi.

Da li je Argentinka sve izvela namjerno kako bi stekla odrešenu slavu ili joj je slučajno palo napamet nije poznato.

Inače, kada je je u pitanju fizički izgled visoko kotira i Hrvatica Ana Maria Marković koja je u posljednje dvije godine doživjela naglu popularnost.

Ipak, Marković je više da je pamte po njenom učinku na terenu, nego po fizičkom izgledu što je i priznala u jednom od intervjua.

"Sviđa mi se kada me zovu najljepšom fudbalerkom ili jednom od najljepših. Veseli me kada pročitam da sam lijepa, ali onda su se počeli pojavljivati članci u kojima me zovu 'najseksi' fudbalerkom. To mi se nije svidjelo, pogotovo zbog moje porodice", rekla je Marković.

Oglasi

Najnovije vijesti