Skinula se najzgodnija fudbalerka svijeta: Tvrdi da je skromna, a jedna tetovaža "para oči"

Pronašla načina da zarađuje

Skinula se najzgodnija fudbalerka svijeta: Tvrdi da je skromna, a jedna tetovaža "para oči"

Admin Čaušević

Alisha Lehmann je osvojila svijet svojim lijepim izgledom zbog čega je vrlo često na meti svojih rivalki na terenu, međutim i dalje ne odustaje od svog cilja da uživa u fudbalu.

Lehmann slovi za nazgodniju fudbalerku na svijetu, a godišnja zarada u Aston Villi od oko 200.000 eura joj očigledno nije dovoljna da živi onako kako želi.

Reprezentativka Švicarske je odlučila da pokrene privatni biznis i dođe do dodatne zarade. Iskoristila je svoj izgled, ali i veliki broj pratitelja na Instagramu.

Fudbalerku Aston Ville prati više od 15 miliona pratitelja, ta cifra raste iz dana u dan što će ova 24-godišnjakinja odlično iskoristiti.

Švicarkinja slovi za najzgodniju fudbalerku svijeta

Naime, ona je odlučila da se napravi niz sočnih i provokativnih fotogafija te u prodaju pusti kalendar za 2024. godinu.

Na fotografijama Lehmann tvrdi da je jako skromna gdje se podsjetila svog odrastanja koje je opisala jednom rečenicom.

Oglasi

"Odrasla sam na selu, igrali samo fudbala po cijeli dan, to me čini tako skromnom", poručila je odlična te itekako atraktivna fudbalerka.

Na nekoliko objavljenih fotografija posebnu pažnju privukla je tetovaža leptira na njenoj zadnjici što bi trebalo njene fanove "natjerati" da kupe kalendar.

Lehmann se zbog tetovaže na stražnjici nada boljoj prodaji kalendara

Inače, ona je nedavno potpisala i niz sponzorskih ugovora pa se može reći da osim plate od Aston Ville na godišnjem nivou "sa strane" zaradi popriličnu svotu novca.

Iako nema preciznih podataka vjeruje se da je posljednjih godina s popularnošću raslo i njeno bogatstvo koje se trenutno procjenjuje na između 1 i 1.5 miliona eura.

Lehmann u Aston Villi zaradi oko 200.000 eura

Trenutno je single i fokusirana je isključivo na fudbal i zaradu nakon niza neuspješnih veza.

"Nije loše željeti izgledati kao zgodna djevojka i igrati nogomet. Stvarno podržavam to i želim da svi budu ono što jesu kada se bave sportom", kazala je Lehmann prije nekog vremena.

Top Komentari

user1676286668
Čauš opet ti sa perverzijama....
1 0
TurgutBayraktar
Hay rospije a ovi jadnici jos gori sto je kao ‘prate’ haha prate malo *****
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi