Ludilo u kafani: Navijačica skinula majicu usred navijanja i izazvala potpuni delirijum
Navijačica Argentine je nakon pobjede nad Meksikom imala svoj trenutak slave u društvu (Foto: Screenshot)

Nezapamćena situacija

Ludilo u kafani: Navijačica skinula majicu usred navijanja i izazvala potpuni delirijum

Midhat Šljivak

Reprezentacija Argentine plasirala se u osminu finala Svjetskog prvenstva u Kataru. Gaučosi će se u borbi za plasman među osam najboljih boriti protiv selekcije Australije, a prethodne trijumfe navijači su itekako znali proslaviti u lokalnim zajednicama.

Nakon lošeg početka turnira i neočekivanog poraza od Saudijske Arabije (2:1), Gaučosi su uspjeli upisati dvije lagane pobjede protiv Meksika i Poljske te kao prvi iz grupe C idu u nokaut fazu takmičenja.

Tako su navijači u Argentini poprilično odahnuli, a neki su se poprilično opustili, pa su se odlučili pokazati sve ono čime raspolažu.

Jedna od navijačica je otišla korak dalje. Nakon pobjede nad Meksikom  u susretu odigranom prije nekoliko dana, ona je u jednom lokalnom klubu 'počastila' prisutne skidanjem majice.

Nakon navijanja i velike podrške reprezentaciji, ona je skinula majicu i pokazala je bujne grudi i na taj način je proslavila pobjedu nad Meksikom.

Oduševljenje je bilo ogromno. Njen potez ostatak kafane je pozdravio ovacijama, a neki su imali i dodatne namjere u kojima ih je ova djevojka zaustavila.

Oglasi

OVDJE pogledajte ovaj poprilično nevjerovatan potez argentinske navijačice o kojem se priča.

Pitanje je samo šta će se sve dešavati ako njena reprezentacija ostvari plasman dalje i hoće li biti još eksplicitnijih scena.

Kada je za pobjedu u grupi kojom su najavljeni bolji dani za Gaučose na Svjetskom prvenstvu napravila ovako nešto, pitanje je na šta je sve spremna.

Navijačice iz Južne Amerike oduvijek su imale strast za fudbalom. To pokazuju iz dana u dan i često znaju otići predaleko.

Ova djevojka je samo još jedna u nizu, ali čisto sumnjamo da je nekom od prisutnih zasmetala ovakva scena.

Oglasi