Svi u reprezentaciju dolaze na običan način, a Messi je saigračima omogućio da to učine kao kraljevi
Foto - EPA

Stigli njegovim avionom

Svi u reprezentaciju dolaze na običan način, a Messi je saigračima omogućio da to učine kao kraljevi

Midhat Šljivak

Lionel Messi pridružio se reprezentaciji Argentine pred utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Bolivije i Ekvadora.

Messi je u Argentinu stigao u svom luksuznom avionu vrijednom 15 miliona eura, ali nije bio sam.

Zvijezda Barcelone ponudila je saigračima iz reprezentacije da putuju sa njim, kako bi bili što sigurniji i više zaštićeni od koronavirusa, pa su mu se na letu pridružili Paulo Dybala, Juan Foyth, Marcos Acuna, Lucas Ocampos i Nicolas Otamendi.

Na dugom putovanju argentinska ekipa imala je sve što je htjela. Avion može nositi ukupno 16 putnika, ima osam kreveta, vlastitu kuhinju i dva kupatila.

Također, sjedišta su takva da se lako od njih može napraviti ležaj, pa su argentinski fudbaleri zahvaljujući Messiju mogli uživati u letu do Argentine.

Vidjet ćemo hoće li im to išta pomoći u predstojećim utakmicama.

Top Komentari

HarisADP
Svaka mu čast kad ima uzeti obraza ABNORMALNIH 140M EURA za jednu jedinu seoznu. Bas voli barsu, fuj. Hej, pq ja jos sebi ne mogu doci 140m eura, 70plata, 70nagrada za lojalnost. Samo da napomenem Neymar ima 36m platu a CR 31. Ovo je BOLESNO, a niko o ovom ne pise. Novinari su katastrofa.
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi