Argentinski reprezentativac igrajući FIFA, pao s tri metra!

Šta ta FIFA radi ljudima?!

Argentinski reprezentativac igrajući FIFA, pao s tri metra!

Igranje jedne od najpopularnijih fudbalskih video igrica FIFA 15 često ima frustrirajući kraj, a nova potvrda za ovu konstataciju stiže iz tabora kadetske reprezentacije Argentine. 

Ipak, ovoga puta umjesto konzole ili džojstika kroz prozor 'poletio' akter cijele priče. Naime, kadetski reprezentativac Gaučosa Thomas Conechny iskoristio je odmor igrajući FIFA-u s kolegom iz reprezentacije, ali je u 'žaru borbe' pao s kroz prozor s visine od 3 metra zbog prevelikog naginjanja, ali i koračanja unazad.

Ubrzo mu je pružena pomoć, a prošao je, na svu sreću, samo s iskrenutim skočnim zglobovima i nekoliko manjih ogrebotina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.