Za 36. rođendan se sjetile mlađih dana i objavile fotografiju iz kreveta na kojoj su gole
Arianny Celeste i Brittney Palmer dugo godina su bile nezamjenjiv dio UFC događaja i pritom su postale najbolje prijateljice (Foto: AFP/EFE)

UFC djevojke ponovo u centru pažnje

Za 36. rođendan se sjetile mlađih dana i objavile fotografiju iz kreveta na kojoj su gole

Midhat Šljivak

Poznate oktagon djevojke i modeli Arianny Celeste (37) i Brittney Palmer (36) već godinama su najbolje prijateljice. Slavu su stekle u UFC-u gdje ih je primijetio čitav svijet, a one su to maksimalno iskoristile. Postale su jako bliske i zajedno idu do krajnjih granica i čak poziraju potpuno gole.

Arianny Celeste stekla je veliku popularnost u UFC-u. Ona je još od 2006. godine oktagon djevojka u najvećoj MMA organizaciji svijeta i danas je sa 37 godina još uvijek jedna od najboljih u svom poslu.

Dugo joj je rame uz rame bila i Brittney Palmer. Iako su bile konkurencija ove djevojke su postale najbolje prijateljice i to konstantno pokazuju na društvenim mrežama.

Proteklog vikenda Palmer je slavila svoj 36. rođendan. To je bio razlog da Arianny podijeli fotografije s najboljom prijateljicom i to kakve.

Oglasi

Na nekoliko njih ove djevojke su minimalno obučene, a na jednoj su gole kao od majke rođene.

Celeste je odlučila objaviti fotografiju kako ona i Brittney leže potpuno gole na krevetu, a tu su i fotografije divljih provoda.

Najbolje prijateljice Arianny Celeste i Brittney Palmer poziraju gole (Foto: Instagram)

Arianny sebi može priuštiti divlje noći kada god to poželi. Njoj je UFC donio popriličnu svotu novca i njeno bogatstvo se procjenjuje na gotovo pet miliona dolara.

Sličnu cifru na svom računu ima i Palmer. Na njima je samo da uživaju bez obzira na to što je Brittney udata, a Celeste već dugo u vezi.

Treba svakako napomenuti da je Brittney Palmer odavno okončala s poslom UFC djevojke i posvetila se samo karijeri modela. Arianny je s druge strane još uvijek u poslu, ali su prošli mjeseci od posljednjeg angažmana.

Sve vodi ka tome da će i ova 37-godišnjakinja završiti s UFC-om. Na njeno mjesto vjerovatno će se angažovati mlađe djevojke, no ona će uz svoju prijateljicu ostati zauvijek zapamćena kao jedna od najboljih oktagon djevojaka.