Iskorištena, pa potom i odbačena: Nesretna djevojka tvrdi da je zbog Artura Vidala ostala bez svega

Samo se dobro zabavljao

Iskorištena, pa potom i odbačena: Nesretna djevojka tvrdi da je zbog Artura Vidala ostala bez svega

Edmir Škorić

Kolumbijska novinarka Daniella Duran otkrila je detalje svoje veze s Arturom Vidalom i priznala da je zbog kratke avanture sa zvijezdom Čilea izgubila sve - posao, porodicu i prijatelje.

Nakon 10 godina braka, Arturo Vidal i bivša supruga Marite Matus rastali su se 2019. godine kada je čileanski veznjak igrao za Barcelonu. Nešto kasnije, Arturo je započeo kontroverznu vezu sa Sonjom Isazom.

Isazina romansa s Vidalom započela je krajem 2020. i početkom 2021. godine, no kasnije su imali problema te su se proširile glasine o razvodu. U to vrijeme u životu aktuelnog nogometaša Flamenga pojavilo se još jedno ime: Daniella Duran.

Novinarka iz Kolumbije povezivala se sa Vidalom az vrijeme Copa Americe 2021. godine i zapravo su viđeni zajedno u nekoliko navrata. Duran je sada gostujući u jednom podcastu na YouTubeu progovorila o tome.

Daniella je bila s Arturom za vrijeme Copa Americe, ali je poslije izgubila i njega, ali i sve drugo - porodicu, prijatelje i posao

"Razgovarali smo neko vrijeme. Nisam upoznala Artura Vidala kao nogometaša već kao jednostavnog čovjeka, punog ljubavi, privrženog, promišljenog čovjeka i sa velikim osjećajem za postojanost u svojoj reprezentaciji", kazala je Daniella, dodavši:

"Zakazala sam intervjue s njim i često sam ga viđala. Ne ideš kroz život govoreći da ćeš se petljati s ovim ili onim. Broj sportista koji ti pišu je nevjerovatan. Nije to greška, niti je nešto zabranjeno. Dogodi se... Bilo je spontano", ispričala je svoju romansu sa Čileancem 2021. godine.

Oglasi

O razlozima koji su doveli do prekida ove veze, Kolumbijka je objasnila: "Tisak i mnogi ljudi previše se uključe u sve. Došao je sa svojom pričom iz prošlosti koja mi nije bila baš zahvalna. Onom svojih bivših partnerica. To nije bilo ono što sam si mogla priuštiti. Ostala sam i bez posla i bze njega. Ostala sam sama jer su mi prijatelji i porodica okrenuli leđa. Arturo je bio vrlo medijatičan", kazala je.

Arturo, koji je napustio Inter i otišao u Brazil da igra za Flamengo, a s kojim je osvojio naslov Copa Libertadoresa, trenutno je u vezi sa jako zgodnom Sonijom. Sonia se nakrakto razišla od Vidala 2020. godine, no ubrzo su se pomirili i od tada su nerazdvojni. Njihova veza datira od 2018. godine.

No, ponajveća sportska zvijezda Čilea često je u centru pažnje zbog svojih postupaka, a žene sa kojima je bio uglavnom su zaluđenje njime i većina njih je, poput Danielle, na kraju povrijeđeno.

Inače, Vidala nećemo gledati u Kataru na Svjetskom prvenstvu jer Čile nije uspio da se plasira kroz kvalifikacije. Čileanci su se nadali da će dobiti ulaznicu zbog Ekvadora i afere "Byron Castillo", ali je na kraju FIFA kaznila Ekvadorce sa "samo" tri boda minusa u narednim kvalifikacijama za SP, dok joj je dopustila da igra na turniru u Kataru iako je dokazano igrao Kolumbijac koji nije imao pravo u proteklim susretima kvalifikacija.

Oglasi

Top Komentari

SA1921BA
Droljice na aparatima
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi