Paparazzi su bili neumoljivi: Djevojka Interove zvijezde pokazala previše dok je uživala na jahti

Arturo i Sonia uživaju u Španiji

Paparazzi su bili neumoljivi: Djevojka Interove zvijezde pokazala previše dok je uživala na jahti

Edmir Škorić

Nakon naporne sezone, mnogi nogometaši odlaze na odmore. Neki će imati malo duže ljeto, drugi će ubrzo morati da se priključe nacionalnim timovima.

U slučaju Artura Vidala, ovaj iskusni veznjak može u potpunosti da se usredotoči na odmor nakon što je završena sezona u Italiji. Iskusni Čileanac nije uspio osvojiti Scudetto s Interom, ali je tu trofej u Kupu Italije, a po svemu sudeći on će ovog ljeta mijenjati sredinu.

Spominje se povratak u Čile, mada je sve izvjesniji odlazak u Brazil, ali nogometaš će sam na kraju da donese odluku o tome gdje će nastaviti svoju karijeru.

Trenutno bivši igrač Barcelone i Bayerna, koji je imao 41 nastup minule sezone, uživa sa partnerkom Sonijom Isazom na ljetovanju u Španiji.

Njih dvoje su se odvezli na Formenteru - najmanji španski Balearski otok u Sredozemnom moru. Sunčali su se na jahti, uživali u kupanju, pili koktele, ali i razmjenjivali nježnosti.

Sonia se nakrakto razišla od Vidala 2020. godine, no ubrzo su se pomirili i od tada su nerazdvojni. Njihova veza datira od 2018. godine, a prema fotografijama, očigledno je da Čileanac uživa u čarima svoje izabranice, koja se itekako ima čime pohvaliti.

Oglasi