Igrao za velikane, zaradio bogatstvo, a super zgodnu djevojku na izlazak vozi u Pandi

Odlučio se za testiranje

Igrao za velikane, zaradio bogatstvo, a super zgodnu djevojku na izlazak vozi u Pandi

Admin Čaušević

Današnje fudbalske zvijezde zarađuju ogroman novac što im pruža mogućnosti da ostvare snove, barem kada su u pitanju materijalne vrijednosti. 

Nije čudo da su fudbaleri ljubitelji brzih i skupocjenih automobila, međutim ima i onih koji vole i "klasike", pa u garaži osim "zvijeri" imaju i oldtajmere.

Prije nekoliko sedmica Arturo Vidal je privukao na sebe pažnju kupovinom starog modela Fiat Pande.

"Život mi je dao mogućnost da imam razne stvari, ali ja uživam u sitnicama", poručio je tada čileanski veznjak.

Vidal je poznat kao "čovjek od skandala" pošto je slab na alkohol te je u prošlosti učestvovao u nizu saobraćajnih nesreća koje na njegovu sreću nisu završile ozbiljnim posljedicama.

Oglasi

Iako u garaži ima mnogo prigodnijih vozila za vožnju po zimskim uslovima, on se jučer odlučio za Pandu koju je želio testirati po snijegu.

"Pandita ne zna izdati, ostavlja tragove gdje se god pojavi", objavio je Vidal kratki video na Instagramu.

Interesantno da se u njegovom društvu nalazila i djevojka Sonia Isaz i pomalo čudno uopšte joj nije smetalo što na sastanak mora u automobilu starom 30-ak godina.

Vidal je desetak godina bio u u vezi s Mariom Teresom Matus s kojom ima i troje djece, a od 2019. godine je u vezi sa super zgodnom Kolumbijkom.

Tokom karijere je igrao za niz evropskih velikana kao što su Juventus, Bayern i Barcelone, a i sada je član Intera. Njegovo bogatstvo se procjenjuje na 20-ak miliona eura.