Može li skromnije? Romina oskudna čestitka Džeki za rođendan

Legendarni kapiten

Može li skromnije? Romina oskudna čestitka Džeki za rođendan

Admin Čaušević

Edin Džeko danas slavi svoj 35. rođendan. 

Džeki je putem društvenih mreža stigla i čestitka od Rome za koju se može reći da je poprilično skromna.

Sluteći po poruci koja odiše oskudnošću u Romi kao da su zaboravili šta je popularni Dijamant uradio za taj klub u proteklih šest godina.

"Sretan rođendan Edin Džeko. Napadač danas slavi 35. rođendan", poručili su iz rimskog kluba na društvenoj mreži Facebook.

Buon compleanno Edin Džeko! 🎂 The striker is celebrating his 35th birthday today! 💎🐺🇧🇦

Posted by AS Roma on Wednesday, March 17, 2021

Iako je najbolji igrač ekipe, donedavni kapiten te treći najefikasniji igrač kluba sa 116 golova te te najbolji strijelac Rome u eurokupovima Džeku su opisali samo kao napadača.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Salihović23
Smeće od ekipe.
10 1
celikze
iskreno sta su trebali napisati.....mozda ljubavno pismo...
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi