Objavljen i video: Od 257 fudbalera iz Premier lige, samo se Begović odazvao na humanitarnu akciju

Zvali su Ronalda, Silvu, Vardyja...

Objavljen i video: Od 257 fudbalera iz Premier lige, samo se Begović odazvao na humanitarnu akciju

E. Ganibegović

Bh. golman Asmir Begović ponovo je oduševio javnost, kao u Engleskoj tako i u Bosni i Hercegovini.

"GiveMeSport" objavio je video u kojem možemo vidjeti da su u svojoj humanitarnoj akciji poslali poruke na adrese 257 fudbalera iz engleske Premier lige u cilju skupljanja potpisanih fudbalskih rekvizita, a sve kako bi ih stavili na aukciju i dobili novac koji bi otišao u humanitarne svrhe.

Od svih fudbalera kojima su se javili, među kojima su i zvijede poput Cristiana Ronalda, Raheema Sterlinga, Thiaga Silve, Jamiea Vardyja i drugih, odazvao se i na poruku odgovorio samo naš Ministar odbrane.

Golman Evertona poslao je potpisane rukavice, a to su s pomenutog portala odlučili da podijele s javnošću, koja je ostale fudbalere kritikovala jer nisu pokazali volju da se uključe u ovaj lijep društveni projekat.

Pogledajte i sami o čemu se radi.

Podsjetimo, Asmir Begović je od ljeta član Evertona u koji je stigao iz Bournemoutha. Za Karamele je na golu stajao u samo četiri službene utakmice, s obzirom na to da prednost ispred njega uživa Jordan Pickford.

Top Komentari

Manager
Begović, Džeko ... u Savez ! Čim karijere završe !
4 1
K79
Bravo majstore !
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi