Atraktivnoj teniserki dosadno u karantinu: "Da bar imam dečka..."
Foto: Instagram

Stigle su joj brojne ponude

Atraktivnoj teniserki dosadno u karantinu: "Da bar imam dečka..."

Atraktivna teniserka Eugenie Bouchard priznala je kako ne podnosi baš najbolje vrijeme u karantinu.

I Kanađanka je primorana da vrijeme u toku epidemije koronavirusa provodi iza zatvorenih vrata, a vrijeme krati ponajviše 'surfajući' na društvenim mrežama gdje nerijetko fanove počasti i golišavim fotografijama.

Na Twitteru je prije nekoliko dana objavila i zanimljiv status koji je posebno zaintrigirao muški dio fanova ove popularne teniserke.

"Nije da se žalim, ali ovaj karantin bi bio puno zabavniji da imam dečka", napisala je Genie, nakon čega su, očekivano, uslijedile brojne ljubavne ponude.

Time je teniserka ujedno i otkrila da više nije sa Connorom Davisom, bratom američke manekenke i bivše teniserke Hannah Jeter, s kojim su je krajem prošle godine 'uhvatili' paparazzi.

View this post on Instagram

scoot scooooot 🛴 thank u @bird!! customized & everything 😍

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

Top Komentari

Furioza1999
Javi se
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi