Nije mu bilo lako gledati radove na Lamborghiniju: Aubameyang više neće privlačiti veliku pažnju

Skinuo zlatnu boju

Nije mu bilo lako gledati radove na Lamborghiniju: Aubameyang više neće privlačiti veliku pažnju

Midhat Šljivak

Napadač Arsenala Pierre-Emerick Aubameyang više neće na ulicama Londona izazivati pažnju vožnjom u 'pozlaćenom' Lamborghiniju.

Gabonac je prije dvije godine odlučio svoj Lamborghini pretvoriti u pozlaćeni, pa je dao da mu se automobil podvrgne tretmanu postavljanja zlatne boje.

Međutim, nešto više od dvije godine kasnije odlučio je skinuti ovu boju i više neće izazivati toliku pažnju na ulicama Londona.

Ispod pozlaćene boje je obična crna boja, a ako je suditi po objavama na Instagramu, napadaču Arsenala nije bilo nimalo lako gledati radove na 170.000 funti vrijednom automobilu.

Aubameyang je veliki ljubitelj automobila. Pored Lamborghinija u garaži su mu parkirane prave zvijeri.

Tako u svom vlasništvu ima Ferrari od milion funti, a zatim Range Rover Sport Mansor, Porsche Panamera Turbo Techart i Aston Martin d89 Volante 2.

"Odjeća i automobili su ono u čemu uživam. Nije mi bitno šta drugi govore o tome. Jednom se živi", poručio je Aubameyang.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi