Stravična scena u domu zvijezde Barcelone: Aubameyang opljačkan i pretučen metalnim palicama
Foto - Instagram

Čekaju se dodatne informacije

Stravična scena u domu zvijezde Barcelone: Aubameyang opljačkan i pretučen metalnim palicama

Midhat Šljivak

Napadač Barcelone Pierre-Emerick Aubameyang (33) jutros je pretučen i opljačkan u svom domu.

Četiri naoružana muškarca upali su u dom zvijezde katalonskog kluba. Pretukli su ga metalnim šipkama, prijetili su njemu i porodici pištoljima te su ga opljačkali.

Španski mediji navode da je Aubameyang ostao bez ogromne količine nakita. Lopovi su se uspjeli domoći sefa i odnijeli su sve što je bilo u njemu.

Nije poznato kakve je povrede zadobio fudbaler Barcelone. Čekaju se prve vijesti i svakako se nadamo da je s njim sve u najboljem redu.

Oglasi

Lopovi su pobjegli s mjesta događaja u bijelom Audiju A3. Policija je već počela istragu i u potrazi je za izvršiocima ovog djela.

Aubameyang je volio pokazivati bogatstvo na društvenim mrežama. Brojne su njegove fotografije kako uživa u luksuzu i vjerovatno je zbog toga i bio meta napada.

Ova pljačka mogla bi samo dodatno pojačati želju gabonskog fudbalera da ode iz kluba. On je prethodnih dana bio u pregovorima s nekoliko ekipa.

Govorilo se dosta o tome da će se vratiti u Englesku. Chelsea je bio izuzetno zainteresovan za njegove dovođenje i sigurno je da će nakon napada i pljačke Aubameyang tražiti način da ode iz Barcelone.

Aubameyang je član katalonskog kluba postao u februaru ove godine. Odigrao je ukupno 24 utakmice i postigao je 13 pogodaka.

Vidjet ćemo hoće li i dalje nositi dres Barcelone ili će ipak karijeru nastaviti negdje drugo.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hordas_00
**** vam ove reklame mater više, ne možeš uci na objavu da nema reklame
15 0
lalinjo
Sve je veći jaz između bogatih i siromašnih,srednjeg staleža više nema odavno,tako da me ovakve vijesti više ne iznenađuju.
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti