Aubameyang "uletio" na teren u Italiji: Igrao lopte, platio termin i podijelio svima dresove

Iznenadio sve prisutne

Aubameyang "uletio" na teren u Italiji: Igrao lopte, platio termin i podijelio svima dresove

E. Čaušević

Nakon što je sezona u Engleskoj završena Pierre-Emerick Aubameyang odlučio je otputovati u Italiju na zasluženi odmor.

Napadač Arsenala iza sebe ima ponovo veoma dobru sezonu, te će čini se ostati na Emiratesu iako se špekuliše da bi mogao napustiti klub.

Aubameyang je ponovo u centru pažnje, ali ne zbog špekulacija oko transfera. Naime, on je tokom odmora u Italiji napravio sjajnu stvar kada je uletio na jedan od fudbalskih termina.

On je sve šokirao kada se pojavio i počeo s njima igrati lopte. Na kraju je svima odlučio da plati termin, te im je potom poklonio dresove Arsenala.

To se desilo u fudbalskom centru u Vareseu, a zanimljivo da je na tom terminu bio i bivši bjeloruski igrač Vitali Kutuzov koji živi u blizini, te reper Fabio Rizzo.

Top Komentari

jc999
On tu slučajno upao na teren u kojem se neke poznate osobe i pri tom slučaj o kod sebr ima punu kutiju Arsenalovih dresova koje inače tako nosi sa sobom u šetnju...
3 0
red devil mo
Svima platio termin,ko da su ćevapi.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi